Šaļļu tirgoņi Frankfurtē "pārkristījuši" RFSSolis pa kreisi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šaļļu tirgoņi Frankfurtē "pārkristījuši" RFS

Šaļļu tirgoņu aktivitātes Frankfurtes stadionā

Frankfurtē, pie "Deutsche Bank Park" stadiona, kur tuvākajā laikā notiks UEFA Eiropas līgas mājas spēle starp Frankfurtes "Eintracht" un citu komandu, novērota neparasta situācija. Aculiecinieki ziņo, ka tirgotāji, kas piedāvā šalles atbalstam, ir izrādījuši interesantu pieeju Latvijas futbola klubam RFS.

RFS nosaukuma kļūdas

Pirkuma iespēju sarakstā ir iekļautas šalles ar acīmredzamu kļūdu – RFS nosaukums ir "pārkristīts". Šāda rīcība ne tikai mudina cilvēkus smieties, bet arī raisa diskusijas par to, kādas sekas var radīt šādi attēli un informācijas izplatīšana par klubu, kas cenšas drosmīgi konkurēt starptautiskās arenas.

Atsauksmes no līdzjutējiem

Vairāki futbolu fani, kuri apmeklē spēli, izsakās par šo situāciju, paužot neizpratni un prieku vienlaikus. "Tas ir jautri, tomēr tas ir arī nepieņemami – kādēļ tika veikta šāda kļūda?" saka viens no Frankfurtes apmeklētājiem. "Katrs klubs pelnījis cieņu un pareizu attieksmi."

Futbola kluba RFS reakcija

Lai arī RFS pārstāvji pagaidām nav snieguši oficiālu komentāru par notikušo, situācija ir neapšaubāma – reputācija un zīmols ir svarīgi, un šādas kļūdas var kaitēt kluba attēlam. Ir skaidrs, ka šī situācija neapšaubāmi ir piesaistījusi uzmanību un varētu kalpot par apspriešanas tematu starp futbolu mīlošajiem.

Nobeiguma domas

Šāda veida notikumi nereti piedāvā gan izklaidi, gan kritisku skatījumu uz faktu, cik svarīgi ir rūpēties par savu zīmolu. Saprotot, ka šalles ar kļūdām ir tirgoņu izklaide, tomēr futbola klubu pārstāvjiem nāksies domāt par risinājumiem, lai šādas situācijas vairs neatkārtotos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas