Samoilova par sasniegumiem olimpiskajās spēlēs no Daugavpils pašvaldības saņems 3680 eiro

Samts par sasniegumiem olimpiskajās spēlēs

Samoilova ir ne tikai pludmales volejboliste, bet arī spilgta Latvijas sporta zvaigzne. Pēc izciliem rezultātiem olimpiskajās spēlēs Parīzē, viņa tiks atalgota par savu ieguldījumu un sasniegumiem. Daugavpils pilsētas dome ir pieņēmusi lēmumu piešķirt Anastasijai Samoilovai prēmiju 3680 eiro apmērā.

Daugavpils atbalsts sportam

Daugavpils pilsētas dome apliecina, ka ir apņēmusies atbalstīt savus sportistus, kuri nes pilsētas vārdu pasaules mērogā. Samoilovas saņemtais finansiālais atbalsts ir piemērs tam, kā var godināt un motivēt sportistus, kuri pārstāv Latviju starptautiskās sacensībās.

Samoleivita nākotne un turpmākie mērķi

Anastasija Samoilova ir apņēmīgā un mērķtiecīga sportiste, kas neapstājas pie sasniegtā. Paredzams, ka viņa šajā sezonā turpinās strādāt pie saviem mērķiem un attīstīt savas prasmes, lai nākamajās sacensībās sasniegtu vēl augstākus rezultātus. Daugavpils pašvaldības atbalsts ir ne tikai finansiāls, bet arī emocionāls stimuls sportistei turpināt cīnīties par savām ambīcijām.

Noslēgumā

Anastasijas Samoilovas sasniegumi ir iedvesmojoši ne tikai Daugavpils iedzīvotājiem, bet arī visai Latvijai. Daugavpils pašvaldības lēmums viņai piešķirt 3680 eiro ir pozitīva zīme, ka sporta veidi un to pārstāvji tiek novērtēti un atbalstīti. Tas tikai turpinās veicināt ne vien izlases, bet arī sabiedrības interesi par sporta aktivitātēm un sasniegumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas