Samoilovs: "Jaunā Sporta likuma melnraksts paredzēts septembrī""(Bez)maksas sports"
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Samoilovs: "Jaunā Sporta likuma melnraksts paredzēts septembrī"

Jaunā Sporta likuma attīstība

Saskaņā ar IZM sporta departamenta vadītāja Aleksandra Samoilova teikto, gaidāmajā septembrī sporta nozare sagaida nozīmīgu pavērsienu – jaunā Sporta likuma melnraksta prezentāciju. Raidījumā "(Bez)maksas sports" Samoilovs uzsvēra, ka šī likuma izstrāde ir svarīgs solis sporta attīstībā Latvijā.

Iesaistīšanās un līdzdalība

Samoilovs norādīja uz nepieciešamību iesaistīt sporta nozares pārstāvjus un ekspertus, lai nodrošinātu visaptverošu un efektīvu likuma projektu. "Mēs vēlamies, lai ikviens, kam rūp sports, varētu sniegt savus ieteikumus un viedokļus," uzsvēra viņš, piebilstot, ka tikai kopā varam izstrādāt likumu, kas apmierinās visas puses un palīdzēs turpināt attīstīt sportu mūsu valstī.

Nākotnes perspektīvas

Jaunā Sporta likuma mērķis ir ne tikai uzlabot sporta infrastruktūru un finansējumu, bet arī radīt labvēlīgāku vidi sporta attīstībai un sportistu izcilībai. Samoilovs apgalvoja, ka sporta nozarei ir jāspēj pielāgoties mainīgajām prasībām un izaicinājumiem, kas nāk no sabiedrības un globālajiem sporta standartiem. "Mēs ceram, ka jaunais likums kalpos kā stabils pamats, uz kura balstīt nākotnes sporta politikā," piebilda viņš.

Noslēgums

Sabiedrība ar nepacietību gaida informāciju par jaunā Sporta likuma melnrakstu, kas varētu sniegt jaunas cerības un iespējas Latvijas sportam. Paliekot informētiem par šo attīstību, varam cerēt uz pozitīvām pārmaiņām sporta nozarē jau tuvā nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas