• 2024. gada 3. augusts 14:56
  • Delfi
  • 18

Sapratu – man nevajag "čakarēšanos", pēc iekļūšanas olimpiskajā finālā nosaka kārtslēcējs Kreišs

Valtera Kreiša apņēmība ceļā uz olimpisko finālu

Latvijas kārtslēcējs Valters Kreišs atklājis savu apņēmību un stratēģiju, lai iekļūtu Parīzes olimpisko spēļu finālā. Sarunā ar aģentūru LETA viņš uzsvēra, ka, viņaprāt, lai sasniegtu augsto mērķi, nepieciešams ne tikai fiziskais spēks, bet arī psiholoģiskā sagatavotība. "Sapratu, man nevajag ‘čakarēšanos’,” tā Kreišs izsaka savu pārliecību par nepieciešamību koncentrēties uz mērķi bez liekām blakusgrūtībām.

Stratēģija sasniegšanai

Kreišs uzskata, ka, lai iekļūtu finālā, ir jāspēj pārvarēt visus trīs augstumus jau ar pirmo mēģinājumu. Šāda pieeja ļauj samazināt gan fizisku, gan emocionālu spriedzi, kas var radīt grūtības sacensību noslēgumā. "Ja esmu uztraukts vai nespēju koncentrēties, tas attiecīgi ietekmē arī sasniegumus. Tāpēc man ir svarīgi katru mēģinājumu izpildīt ar visu šo maksimālo koncentrāciju,” viņš piebilda.

Pieredze un mācības no iepriekšējām sacensībām

Valters Kreišs neslēpj, ka viņam ir bijušas gan panākumi, gan arī neveiksmes iepriekšējās sacensībās. Tās ir bijušas vērtīgas mācības, kas palīdzējušas izveidot veiksmīgu pieeju olimpiskajam finālam. "Katrs lēciens ir iespēja mācīties un augt. Esmu sapratis, ka manā rīcībā ir jābūt skaidriem mērķiem un jāpārvalda savas emocijas, lai spētu parādīt labāko no sevis," uzsvēra Kreišs.

Valtera Kreiša inspirācija un atbalsts

Kreišs neslēpj, ka liela ietekme uz viņa attieksmi ir bijusi ģimenes un treneru atbalstam. "Mani tuvie cilvēki vienmēr ir bijuši blakus, un viņu motivācija man dod spēku. Es zinu, ka varu paļauties uz viņiem, kad jūtu spiedienu,” piebilda Kreišs. Viņa apņēmība un skaidrā redzējuma izteikšana liecina par to, ka viņš ir gatavs ne tikai izaicinājumiem, bet arī cīņai par savu sapni – olimpisko medaļu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas