Savaļnieks: "Mums bija pietiekami daudz iespēju, lai gūtu vismaz vienus vārtus"Futbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Savaļnieks: "Mums bija pietiekami daudz iespēju, lai gūtu vismaz vienus vārtus"

RFS viešās sērijas turpinājums

Latvijas futbola komanda Rīgas Futbola skola (RFS) piedzīvoja zaudējumu UEFA Eiropas līgas turnīra izbraukuma spēlē pret Frankfurtes "Eintracht" ar rezultātu 0:1. Šis zaudējums ir neapšaubāmi liels trieciens komandai, kurai šogad bija augstas ambīcijas sacensties Eiropas līmenī.

Roberta Savaļnieka komentārs

Pēc spēles RFS malējais aizsargs Roberts Savaļnieks pauda, ka komanda izcīnījusi pietiekami daudz iespēju, lai gūtu vismaz vienus vārtus. “Mums bija pietiekami daudz iespēju, lai gūtu vismaz vienus vārtus,” sacīja Savaļnieks. Viņš akcentēja, ka kopumā komanda spēlēja labi, bet veiksme bija tās pusē. “Cīnījāmies, centāmies, bet izskatījāmies neveiksmīgi pie vārtu guvumiem."

Uzņēmums, kas spēj uzlaboties

Malējs aizsargs nebija apmierināts tikai ar savu sniegumu, bet arī uzsvēra, ka komandai ir jāstrādā pie kļūdām, lai nākamajās spēlēs spētu labāk realizēt savas iespējas. “Mums jāuzlabo savs sniegums, un jābūt gataviem vētrainākiem izaicinājumiem,” piebilda Savaļnieks.

Komandas nākotne un ambīcijas

Neraugoties uz zaudējumu, RFS ir apņēmības pilna turpināt cīņu Eiropas līgā un gūt pozitīvus rezultātus nākamajās spēlēs. Savaļnieks norādīja, ka, lai gūtu labākus rezultātus, komandai būs jāapvieno spēki un jāstrādā kā vienotam kolektīvam. “Esam komandā, kurai ir potenciāls, un ticam, ka nākamajos mačos spersim solus uz priekšu,” noslēdza aizsargs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas