• 2024. gada 30. aprīlis 16:17
  • TV3
  • 11

Šefpavāra Zommera modernais sāļais rupjmaizes kārtojums

Šefpavāra Zommera modernais sāļais rupjmaizes kārtojums

Aktieris Ivars Puga ver sava nama durvis šefpavāram Raimondam Zommeram, lai viesiem gatavotu svētku maltīti. Ivaram patīk eksperimentēt ar zupām, gatavot gaļu uz grila, taču pārsvarā virtuvē darbojas kopā ar sievu, tāpēc šefa padomi ēdiena gatavošanā būs noderīgi.

Moderns un sāļš rupjmaizes kārtojums

Šefpavārs Raimonds Zommers ir pazīstams ar savu moderno pieeju tradicionālajiem ēdieniem. Viņš spēj pārsteigt un iepriecināt viesus ar saviem oriģinālajiem un inovatīvajiem garšas kārtojumiem. Viens no viņa iecienītākajiem sāļajiem rupjmaizes kāradojumiem ir ārstniecības augu un siera bija, kas sader lieliski ar izsmalcināta vīna piedāvājumu.

Šefpavāra padomi ēdiena gatavošanā

Raimonds Zommers ir gatavīgs dalīties ar savām pieredzēm un padomiem, lai palīdzētu citiem iemācīties gatavot gardus un baudījumus pilnus ēdienus. Viņa galvenais ieteikums ir izmēģināt jaunus un neierastos garšu kombinācijus, lai izbaudītu ēdienu gatavošanas procesu un pārsteigtu savus viesus ar izcilu garšas pieredzi.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas