• 2024. gada 16. septembris 08:03
  • NRA
  • 7

Septembra triloģija - super pilnmēness Zivju zīmē, daļējs Mēness aptumsums un rudens ekvinokcija 

Septembra intensīvā enerģija

Septembra otrā puse šogad solās būt īpaši intensīva, piedāvājot astrologa svētību trīs nozīmīgu planetāro notikumu dēļ. Šie fenomeni ne tikai bagātinās mūsu emocionālo un garīgo pasauli, bet arī sniegs iespējas pārdomām un pašrefleksijai. Mēs varam gaidīt izmaiņas ne tikai personīgā līmenī, bet arī plašākā mērogā, ietekmējot sociālo un globālo vidi.

Super pilnmēness Zivju zīmē

18. septembrī pulksten 05:36 pasaulē notiks super pilnmēness, kas notiks Zivju zīmē. Šis mēness ir pieredzes kalngals, kad emocijas var sasniegt jaunas augstumas. Zivis simbolizē intuīciju, radošumu un garīgās meklēšanas ceļu. Šajā laikā būs lieliska iespēja apzināties savas iekšējās vēlmes un sapņus. Mēness spīdēšana šajā zīmē var rosināt vajadzību mācīties no pagātnes un iet uz priekšu ar jaunām apņemšanām un apziņu par savu ceļu.

Daļējs Mēness aptumsums

Tajā pašā dienā, kad notiks super pilnmēness, mēs piedzīvosim arī daļēju Mēness aptumsumu. Tas var iezīmēt beigas vecām dēkām un iespēju šķirties no tām, kas vairs neliekas derīgas. Aptumsuma laikā simboliski slēptā un neskaidra informācija var nākt gaismā, kas ļaus mums labāk saprast sevi un savas attiecības. Šis ir optimāls brīdis, lai veiktu iekšēju pārbaudi un atbrīvotos no visu liekā.

Rudens ekvinokcija

Nedaudz vēlāk, 22. septembrī plkst. 15:44, notiks rudens ekvinokcija, zīme, ka diena un nakts ir līdzvērtīgas. Šis notikums simbolizē līdzsvara meklēšanu un pavedināšanas laiku dabā. Rudens ekvinokcija ir ideāls moments, lai apzinātos, ko esam sasnieguši līdz šim gada posmam, un izvirzītu jaunas mērķus rudenim un ziemai. Šajā laikā mēs varam pilnībā atbilst saviem iekšējiem ritmiem un pilnībā iesaistīties dabas ciklos.

Iespēja transformācijas ceļā

Šī triloģija, kas iesākas ar super pilnmēnesi Zivju zīmē un noslēdzas ar rudens ekvinokciju, aicina mūs pievērst uzmanību savām emocionālajām un garīgajām vajadzībām. Planetārie notikumi dos mums iespēju gūt dziļāku izpratni par sevi un pasauli, kā arī uzsākt pozitīvas transformācijas ceļu. Neaizmirsīsim, ka šie notikumi ir ne tikai astronomiski fenomeni, bet arī spēcīgas enerģijas, kas var ietekmēt mūsu ikdienas dzīvi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas