• 2024. gada 16. septembris 11:11
  • JAUNS.LV
  • 7

Seriāla "Emīlija Parīzē” zvaigzne Lilija Kolinsa kleitas dēļ gandrīz piedzīvo misēkli pirmizrādes vakarā

Vakarā, kas uzrunā daudzas modes mīļotājas

Seriāla “Emīlija Parīzē” ceturtās sezonas otrās daļas pirmizrāde notika Romā, un, protams, šis pasākums piesaistīja ne tikai žurnālistu, bet arī modes entuziastu uzmanību. 35 gadus vecā britu-amerikāņu aktrise Lilija Kolinsa bija starp viesa godalgām, kas piesaistīja vislielāko uzmanību ar savu krāšņo tērpu.

Kleitas incidents

Tomēr vakars nepagāja bez spriedzes, kad Lilija gandrīz piedzīvoja misēkli sava apģērba dēļ. Aktrise ieradās pasākumā krištāla balts kleitā, kas izcēla viņas eleganto figūru, taču, šķiet, ka kleita nebija tik labi nostiprināta, kā vien vēlētos. Vairāki klātesošie bija liecinieki brīdim, kad aktrisei nācās pielāgot kleitu, lai izvairītos no potenciāla modes “krist” brīža.

Kolinsa kā modes ikona

Neskatoties uz mazo neērtību, Lilija Kolinsa joprojām spēja apburt klātesošos un ir kļuvusi par modes ikonu ne tikai savā dzimtajā Lielbritānijā, bet arī visā pasaulē. Viņas stils ir bieži apspriests un analizēts, un aktrise nekad neatsakās no iespējas izcelt savas simpātijas pret modes māksliniekiem, kas, protams, vairo viņas popularitāti.

Noslēgums

Lai gan pirmizrādes vakarā notika neliels incidents, Lilija Kolinsa spēja saglabāt savu eleganci un šarmu, kas ir raksturīgs viņai kā cilvēkam un māksliniekam. Šis pasākums apliecināja ne tikai jauno sezonu “Emīlija Parīzē” gaidāmību, bet arī Kolinsas nekļūdīgo stilu un klātbūtni, kas vienmēr ir piesaistījusi uzmanību uz sarkanā paklāja.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas