Seriāla "Pilna māja" zvaigznes atklāj nedienas, kas piemeklēja filmēšanas grupu Havaju salāsSeriāli
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 19. jūnijs 12:06
  • TV3
  • 20

Seriāla "Pilna māja" zvaigznes atklāj nedienas, kas piemeklēja filmēšanas grupu Havaju salās

Seriāla "Pilna māja" zvaigznes atklāj nedienas, kas piemeklēja filmēšanas grupu Havaju salās

Aktrise Andrea Barbera un Džūdija Svītina atzina, ka seriāla "Pilna māja" veidošanas komanda saskārās ar virkni problēmu 3. sezonas filmēšanas laikā. Kādas tās bija?

Stresa un laika izdevumu problēmas

Abas zvaigznes norādīja, ka filmēšanas process Havaju salās nebija tik vienkāršs, kā liktos no sākuma. Garie darba dienas un neparedzētas komplikācijas aizkavēja filmēšanas grafiku.

Problēmas ar laika apstākļiem

Daudz laika filmēšanas grupai aizņēma arī neparedzētie laika apstākļi, piemēram, lietusgāzes un vētra Havaju salās. Tas ietekmēja filmēšanas procesa plānošanu un prasīja papildus pūles, lai saglabātu grafiku.

Personāla mainīgā ietekme

Aktrises arī minēja, ka seriāla veidošanā Havaju salās tika konstatētas nemitīgas personāla maiņas, kas traucēja filmēšanas komandas dinamiku un sadarbību.

Ņemot vērā šīs problēmas, var secināt, ka filmēšanas process Havaju salās bija pārbaudījums ne tikai radošajam procesam, bet arī komandas savstarpējai saziņai un sadarbībai. Tomēr, neraugoties uz šķēršļiem, seriāls "Pilna māja" turpināja iekarot skatītāju sirdis ar savu siltumu un jautrību.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas