• 2024. gada 18. jūlijs 12:15
  • Delfi
  • 8

Seskam/ Francim ceturtā vieta WRC Latvijas posma "shakedown" braucienos

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis uzrāda ceturto ātrāko laiku WRC Latvijas posma treniņbraucienos

Latvijas rallye braucējs Mārtiņš Sesks un viņa stūrmanis Renārs Francis parādīja savu potenciālu četriniekos, izpildot ceturto ātrāko laiku pasaules rallija čempionāta Latvijas posma treniņbraucienos jeb "shakedown". Šis rezultāts liecina par viņu spēju šajā sacensību kategorijā.

Veiksmes un iespējas pirms oficiālā posma sākuma

Mārtiņš Sesks un Renārs Francis var lepoties ar veiksmi un izcilo sniegumu "shakedown" braucienos, kas padara viņus par vienu no galvenajiem Latvijas mašīnām šajā rallija posmā. Šis labais rezultāts dod viņiem iespēju uzrādīt labu sniegumu arī oficiālajos sacensību braucienos.

Izaicinājumi un konkurence posma laikā

Lai arī Mārtiņam Seskam un Renāram Francim ir iegūta iesildīšanās un labs starts, viņiem jācenšas pārspēt konkurentus un turpināt cīņu posma laikā. Citas rallija ekipāžas neapstāsies un radoši risināsies, tāpēc šie braucēji būs jāmēra spēkiem arī sacensību laikā. Šie ir svarīgi faktori un apstākļi, kas jāņem vērā, vērtējot Mārtiņa Seska un Renāra Francs sniegumu šajā WRC Latvijas posmā. Viņu potenciāls un iespējas ir lielas, taču arī konkurence un izaicinājumi viņus gaida rallija ceļā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas