• 2024. gada 20. jūlijs 16:50
  • Delfi
  • 16

Sesks/Francis droši turas "Tet Rally Latvia" pirmajā trijniekā

Seska un Franca stabilā snieguma rezultāti

Pašmāju pilots Mārtiņš Sesks kopā ar stūrmani Renāru Franci šajā nedēļas nogalē atkal pierāda savas spējas, piedaloties FIA pasaules autorallija čempionāta astotajā posmā "Tet Rally Latvia". Sacensības tiek vērtētas kā viena no izaicinošākajām un aizraujošākajām rallija norisēm Baltijā. Sesks ar savu "Ford Puma Rally1 Hybrid" automašīnu līdz šim sevi apliecinājis kā vienu no labākajiem Latvijas rallija braucējiem.

Tiešā konkurence un izaicinājumi

“Tet Rally Latvia” sacensības ir piesaistījušas ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskos pilotus, un konkurence ir spēcīga. Seska un Franca komanda turas trešajā pozīcijā, ik mirkli izjūtot spiedienu no tuvākajiem sekotājiem. Labs sniegums un stratēģiskas pieejas ir devušas mājiniekiem iespēju ieņemt augstas pozīcijas.

Ar skatītājiem kopā

Svētdienas sacensības pulcējušas tūkstošiem skatītāju, kuri ieradušies atbalstīt savējos. Atmosfēra ir aizraujoša, un Seska panākumi ir kļuvuši par iedvesmu gan jaunajiem autosportistiem, gan rallija entuziastiem. Viņa pieredze un prasmes kalpo kā lielisks piemērs tam, ka ar apņēmību un smagu darbu var sasniegt augstus rezultātus.

Nākamie soļi un gaidas

Kā norāda seska komanda, sacensību gaita vēl ir pilna neprognozējamu brīžu, un viss būs atkarīgs no nākamajiem posmiem. “Mēs koncentrējamies uz katru etapu un gaidām, kas notiks,” saka Sesks, uzsverot, ka ir gatavi ciest visus izaicinājumus, ko ceļš vēl nesīs. Mārtiņš Sesks un Renārs Francis ir trīssoļa ledusīpašnieki, un fani ar nepacietību gaida sekos un cer uz pārsteigumiem. Rallijs turpina attīstīties, un ar katru etapu tiek radīti jauni noslēpumi un aizraujoši mirkļi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas