• 2024. gada 20. jūlijs 19:34
  • Delfi
  • 10

Sesks/Francis izjūt Tenaka spiedienu par "Tet Rally Latvia" pirmo trijnieku

Sesks un Francs izcīna trešo vietu "Tet Rally Latvia"

Latvijā notiekošā FIA pasaules autorallija čempionāta astotais posms "Tet Rally Latvia" ir piesaistījis lielu uzmanību, un pašmāju pilots Mārtiņš Sesks, kopā ar stūrmani Renāru Franci, šobrīd ieņem trešo vietu sacensībās, braucot ar "Ford Puma Rally1 Hybrid". Šī ir nozīmīga uzvara ne tikai viņiem, bet arī Latvijas rallija līdzjutējiem.

Spiediena izjūta ar katru posmu pieaug

Sesks atzīst, ka ar katru braucienu spiediens kļūst arvien lielāks. "Mēs esam trešajā vietā, un tā ir izcila pozīcija. Tomēr es sajūtu, ka Tenaks un citi konkurenti spiež uz mūs, cenšoties mūs apsteigt," skaidro pilots. "Tas ir izšķiroši, lai saglabātu mieru un koncentrētos uz katru posmu."

Pretinieki un konkurence

Pateicoties intensīvai konkurencei, Sesks un Francs zina, ka ir jāturpina smagi strādāt, lai saglabātu savas pozīcijas. Viņi ir saskārušies ar spēcīgiem pretiniekiem, tostarp bijušo WRC pasaules čempionu Otu Tanak, kurš noteikti cenšas atgūt savas pozīcijas. Mārtiņš uzsver: "Visi dalībnieki ir augsta līmeņa, tāpēc mums jābūt gataviem ikvienam izaicinājumam."

Atbalsts no līdzjutējiem

Lai arī sacensības ir saspringtas, Sesks uzsver arī atbalstu no Latvijas faniem. “Tieši šis atbalsts sniedz papildu motivāciju un spēku turpināt cīņu līdz pat finišam,” piebilst pilots. Čempionāts pulcē tūkstošiem fanu, kas kaislīgi atbalsta savus favorītus, radot neaizmirstamu atmosfēru.

Nāktne un janams posmi

"Nav šaubu, ka priekšā vēl ir grūti pārbaudījumi, taču mēs esam apņēmības pilni!" apgalvo Sesks. Pēdējie posmi būs izšķiroši, un viņi plāno turpināt veidot spēcīgu sniegumu, lai sasniegtu savus mērķus. Fans cer, ka līdz sacensību beigām viņi spēs saglabāt savu pozīciju vai pat pacelties augstāk.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas