• 2024. gada 20. jūlijs 12:21
  • Delfi
  • 18

Sesks/Francis palaiž garām astoņkārtējo WRC čempionu

Seska un Franca sniegums "Tet Rally Latvia"

Šodien, sestdienā, Latvijas skaistā ainavā norisinājās FIA pasaules autorallija čempionāta (WRC) astotā posma "Tet Rally Latvia" sacensības. Pašmāju pilots Mārtiņš Sesks kopā ar stūrmani Renāru Francis, startējot ar jauno "Ford Puma Rally1 Hybrid", izcīnīja trešo vietu, kas ir liels sasniegums, taču notikumi trāpīja arī neplānotā virzienā.

Neveiksmīga diena trasē

Lai arī Sesks un Francis rādīja izcilu sniegumu pirmajās sacensību dienās, sestdien notika daži negaidīti notikumi, kas liedza viņiem sacensties par augstāku pozīciju. Jāatzīst, ka astoņkārtējs WRC čempions, kurš šogad piedalās šajās sacensībās, demonstrēja izcilu braukšanu, kas nostiprināja viņa pozīciju lideros.

Emocijas un pieredze

"Jūtamies priecīgi par trešo vietu, lai gan, protams, bija cerības uz labāku rezultātu. Sacensību gaita bija izaicinoša, bet mēs viegli nepadodamies. Šīs ir vērtīgas pieredzes stundas, kas palīdzēs mums nākotnē," komentēja Sesks pēc sacensībām. Viņa izteikums lieliski atspoguļo sportista apņēmību un nepieciešamību turpināt attīstīties.

Prieks par vietējiem talantiem

Latvijas autorallija faniem bija liels prieks redzēt savējo sacenšamies starptautiskā līmenī. Seska un Franca sniegums pierāda, ka Latvijas autosports attīstās, un nākotnē varam gaidīt vēl vairāk talantīgu braucēju spēkiem sacensību trasē. Jāuzsver, ka šāda veida sacensības ir ne tikai pārbaudījums, bet arī iespēja pierādīt sevi un savas spējas.

Nākotnes izredzes

Noslēdzot "Tet Rally Latvia" posmu, Mārtiņš Sesks apliecināja, ka turpinās strādāt pie sava snieguma uzlabošanas un nākamajās sacensībās, iespējams, atgriezīsies ar vēl lielāku apņēmību. Ar katru sacensību viņš iegūst jaunas zināšanas un pieredzi, kas ir svarīgas ceļā uz nākotnes mērķiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas