• 2024. gada 19. jūlijs 18:15
  • Delfi
  • 11

Sesks/Francis sarūpē sensāciju: uzvara divos ātrumposmos un otrā vieta pēc "Tet Rally Latvia" pirmās dienas

Uzvaras trešajā un ceturtajā ātrumposmā

Pēc piektdien notikušās sacensību dienas, Latvijas rallija fani varēja lepoties ar izciliem rezultātiem. Pašmāju pilots Mārtiņš Sesks un viņa stūrmanis Renārs Francis, braucot ar "Ford Puma Rally1 Hybrid", izcīnīja uzvaras trešajā un ceturtajā ātrumposmā. Šīs uzvaras ne tikai apliecina viņu talantu, bet arī liecina par komandas tehnisko sagatavotību un stratēģisko plānošanu.

Stabils sniegums nosaka vicelīderu statusu

Sesks un Francis, demonstrējot stabilu sniegumu visos astoņos ātrumposmos, nostiprināja savu vietu kopvērtējumā. Pēc pirmās dienas, ar izcīnītajām medaļām, viņi ieņem otro vietu, kas ir nozīmīgs sasniegums šajā prestižajā FIA pasaules autorallija čempionātā (WRC). Šāds rezultāts pierāda, ka mājas apstākļos var sasniegt ievērojamus panākumus.

Skatītāju atbalsts un sacensību atmosfēra

Sacensības notika Latvijā, un vietējie līdzjutēji ar nepacietību sekoja līdzi katram ātrumposmam. Pasākumu atmosfēra bija piepildīta ar enerģiju, un skatītāji sniedza atbalstu vietējiem sportistiem. Mārtiņš Sesks un Renārs Francis saņēma siltu atbalstu, kas noteikti ietekmēja viņu sniegumu uz trases.

Skati uz nākotni

Pirmajā dienā sasniegtie rezultāti sniedz optimistisku skatījumu uz nākamajām sacensību dienām. Komanda ir fokusēta, un viņiem ir skaidrs mērķis - saglabāt augsto sniegumu nākamajos ātrumposmos un pacīnīties par uzvaru. Fani gaida ar nepacietību un cer, ka Seska un Francis sniegums turpinās izcelt Latvijas vārdu pasaules rallija aprindās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas