• 2024. gada 19. jūlijs 11:28
  • TV3
  • 9

Sesks/Francis sensacionāli sasniedz ātrāko laiku Latvijas WRC garākajā posmā

Latvijas pilots Sesks/Francis sasniedz ātrāko laiku Latvijas WRC garākajā posmā

Latvijas rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis piektdien Tukumā pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma trešajā garākajā ātrumposmā sensacionāli sasniedza labāko rezultātu. Šis izcilais rezultāts ļāva Seskam un Francim pakāpties uz otro pozīciju kopvērtējumā.

Spilgtas sniegas paveikums

Seska un Francisa izrādītais sniegums posmā ir pelnījis atzinību un uzslavas no rallija ekspertiem un faniem. Viņu saskaņotais darbs un precīzās manevrēšanas prasmes ļāva viņiem sasniegt ātrāko laiku Latvijas WRC garākajā posmā.

Kopvērtējuma pozīcijas uzlabošana

Ar šo izcilajām rezultātu Seskam un Francim izdevās uzlabot savas kopvērtējuma pozīcijas pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā. Viņi atrodas otrajā vietā kopvērtējumā un parāda, ka ir gatavi parādīt savu potenciālu un cīņas garu sacensībās.

Nākotnes izaicinājumi

Ar izcilo sniegumu Latvijas WRC garākajā posmā Seskam un Francim ir palielinājies motivācija un ticība savām spējām. Viņi ir gatavi uzņemties nākamās sacensības ar vēl lielāku apņemšanos un gatavību konkurēt ar pasaules labākajiem pilota komandām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas