• 2024. gada 20. jūlijs 09:03
  • Delfi
  • 14

Sesks/Francis svarīgo sestdienu sāk ar ceturto vietu pirmajā ātrumposmā

Seska un Franca panākumi ātrumposmā

Pašmāju pilots Mārtiņš Sesks un viņa stūrmanis Renārs Francis, kuri startē ar "Ford Puma Rally1 Hybrid", sestdien aizvadīja ceturto ātrumposmu Latvijas nacionālajā autorallija čempionātā. Šis notikums ir daļa no FIA pasaules autorallija čempionāta (WRC) astotā posma "Tet Rally Latvia", kas pulcē labākos autosportistus no visas pasaules.

Izcīnītā ceturtā vieta

Seska un Franca sniegums ir bijis izcils, jo viņi, startējot vietējā sacensībā, spēja iekļūt labāko četru skaitā. Šī augstā vieta apstiprina viņu prasmes un sekmīgo sadarbību trasē, izceļot gan braucēja, gan stūrmaņa profesionālismu.

Vicelīdera pozīcija kopējā ieskaitē

Lai arī izcīnītā ceturtā vieta ir cienīga, Sesks un Francis ir saglabājuši vicelīdera pozīciju kopējā ieskaitē. Tas liecina par stabilu un konsekventu sniegumu visā čempionāta garumā, kā arī par viņu spēju cīnīties par augstām pozīcijām ne tikai Latvijas rallījā, bet arī globālajā mērogā.

Nākamās sacensības un izaicinājumi

Ar katru posmu pieaug konkurence, un Seskam ar Franci jāturpina smagi strādāt, lai saglabātu savu vietu uz pjedestāla. Šis rezultāts arī ir lielisks pamats turpmākajām sacensībām, kur viņiem būs jākoncentrējas uz katru etapu, lai nodrošinātu stabilu sniegumu un, iespējams, arī iespēju pacīnīties par uzvarām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas