• 2024. gada 19. jūlijs 17:15
  • Delfi
  • 10

Sesks/Francis turpina pārsteigt, saglabājot vicelīdera pozīciju "Tet Rally Latvia" sacensībās

Seska un Franca panākumi WRC posmā

Mārtiņš Sesks un viņa stūrmanis Renārs Francis turpina izcili pārsteigt fanu pūļus, piedaloties Latvijas FIA pasaules autorallija čempionāta (WRC) astotajā posmā, kas norisinās šonedēļ. Viņi aizvadīja aizraujošu piektdienu, uzvarot trešajā un ceturtajā ātrumposmā ar savu "Ford Puma Rally1 Hybrid" automašīnu.

Stabilitāte un kompetence trasē

Ne tikai uzvara dažos ātrumposmos, bet arī stabils sniegums visā sacensību laikā ļāvis Seska un Franca komandai saglabāt vicelīdera pozīciju kopvērtējumā. Viņu varējums demonstrē lielu profesionalitāti un komandas darbu, kas ir izkristalizējies jau iepriekšējās sacensībās.

Fanu atbalsts un nākotnes perspektīvas

Ar katru sacensību sesiju Mārtiņš Sesks iegūst arvien lielāku atzinību no faniem un konkurentiem, kas veicina ne tikai viņa, bet arī Latvijas autorallija popularitāti. Ar šādu sniegumu Sesks noteikti var lepoties ar labām izredzēm nākotnē, turpinot cīņu par augstākajiem sasniegumiem WRC čempionātā.

Kopvērtējums un nākamie posmi

Šobrīd Sesks ir nostiprinājis savu pozīciju vicelīderu rangā, un šis gads norit ar solījumu, ka viņš centīsies turpināt gūt panākumus tuvākajā nākotnē. Visi fani amokdada cerības, ka Mārtiņš neapstājas pie sasniegtā un turpinās parādīt izcilus rezultātus arī nākamajās sacensībās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas