• 2024. gada 19. jūlijs 07:23
  • Delfi
  • 12

Sesks: mazliet pazaudējām laiku mīksto riepu dēļ

Latvijas pilots Sesks un Frančs saskaras ar problēmu pirmajā posmā

Latvijas pilota Mārtiņa Seska un stūrmaņa Renāra Franča ekipāža ceturtdien vēsturiski pirmā FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma Latvijā, "Tet Rally Latvia", pirmajā ātrumposmā Biķerniekos zaudēja laiku mīksto riepu dēļ.

Mīksto riepu problēma nekavēja sportistus

Lai arī Sesks un Frančs saskārās ar riepu problēmu, sportisti bija apmierināti par uzrādīto rezultātu. Šo situāciju viņi uzņēma ar atvērtām rokām un apliecināja, ka nākamajos posmos plāno uzrādīt vēl labākus rezultātus.

Sesks un Frančs gatavi turpmākajiem izaicinājumiem

Pēc veiksmīgā starta Sesks un Frančs koncentrējas uz turpmākajiem posmiem, izvirzot sev augstus mērķus un skaidru plānu, kā panākt vēl labākus rezultātus rallija braucienā. Ir skaidrs, ka viņu motivācija un apņemšanās ir tikai pieaugusi pēc pirmā posma pieredzes. Šajā posmā Sesks un Frančs parādīja ne tikai savu profesionalitāti un prasmi vadīt rallija automašīnu, bet arī gatavību risināt jebkādas problēmas, kas var rasties sacensībās. Skatītājiem un faniem noteikti ir interesanti sekot līdzi šiem Latvijas talantiem un vērot, kā viņi pilda savus sapņus un mērķus rallija sportā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas