• 2024. gada 21. jūlijs 10:41
  • Delfi
  • 11

Sesks "Tet Rally Latvia" noslēgumā sargā pozīciju no uzbrūkošā Tenaka

Mārtiņa Seska un Renāra Francis cīņa par trešo vietu

Svētdien, aizraujošā noslēgumā, Latvijas rallija grands Mārtiņš Sesks, kuram stūrmanis ir Renārs Francis, piedalījās FIA pasaules autorallija čempionāta astotā posma "Tet Rally Latvia" noslēdzošajā dienā. Viņi stājās pretī igauņu braucējam Oto Tenakam, kurš cenšas izsist Mārtiņu no trešās pozīcijas.

Dramatiskā cīņa ar konkurentiem

Rallija pēdējā dienā notika intensīva sacensība, kurā Mārtiņš Sesks pierādīja nevainojamu braukšanas prasmi un izturību, lai saglabātu savu pozīciju. Tenaks, kurš ir bijušais pasaules čempions, bija spēcīgs konkurents, taču Sesks apņēmīgi atrāvās no viņa uzbrukumiem. Viņa "Ford Puma Rally1 Hybrid" sniegums bija ievērojams, izceļot Latvijas pilotu spējas WRC līmenī.

Tet Rally Latvia 2023 – Latvijas rallija svētki

"Tet Rally Latvia" šogad pulcēja daudzus fanu un sporta entuziastu, kuri atbalstīja savus mīļākos braucējus. Šis pasākums ir kļuvis par nozīmīgu notikumu Latvijas sporta kalendārā, un tajā piedalās vairāki spēcīgi konkurenti no visas pasaules. Mārtiņa Seska un Renāra Franca veikums ir pierādījis, ka Latvijas rallija kultūra ir dzīvotspējīga un talantīgu sportistu audzētava.

Noslēgums un nākotnes izaicinājumi

Arī pēc saspringtās cīņas, Mārtiņš Sesks izteicās par savu apmierinātību ar gūto rezultātu un cerībām uz nākotnes sacensībām. Viņš uzsvēra, ka šādas pieredzes ir svarīgas ne tikai viņa karjerai, bet arī Latvijas rallija attīstībai kopumā. Gaidāmā sezona solās būt izaicinājumiem bagāta, un mēs ceram redzēt Sesku kā vienu no vadošajiem braucējiem starptautiskajā laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas