• 2024. gada 21. jūlijs 12:34
  • Delfi
  • 13

Sesks "Tet Rally Latvia" priekšpēdējā ātrumposmā Tenakam zaudē vairākas sekundes

Seska un Tenaka sacensība "Tet Rally Latvia"

Svētdiena, 8. oktobris - Mārtiņš Sesks, Latvijas rallija zvaigzne, kopā ar stūrmani Renāru Franci, turpināja cīnīties par trešo vietu "Tet Rally Latvia", kas ir astotais posms prestižajā FIA pasaules autorallija čempionātā (WRC). Sacensības norisinājās spraigā gaisotnē, jo iesaistīti tika arī izcilie rallija meistari, starp kuriem bija arī igaunis Ots Tenaks.

Priekšpēdējā ātrumposmā zaudēts laiks

Priekšpēdējā ātrumposmā Sesks saskārās ar sarežģījumiem, kas noveda pie laika zaudējuma Tenakam. Lai gan Latvijas pilots cīnījās godam, viņa sniegums netika pietiekami novērtēts, un rezultātā viņš zaudēja dažas sekundes, kas izsita viņu no konkurences par trešo vietu. Igaunis, pretēji viņam, šķita spēcīgāks un līdzsvarotāks, kas deva viņam priekšrocības šajā saspringtajā posmā.

Seska un Franca stratēģija

Seska un Franca komanda ir labi sagatavota šiem izaicinājumiem, tomēr priekšpēdējā posma negaidītie notikumi lika viņiem pārdomāt savu stratēģiju. Pilots atzina, ka viņiem bija jāizstrādā jauna taktika, lai kompensētu zaudēto laiku un mēģinātu atjaunot konkurētspēju. "Mēs centīsimies atgūt zaudēto, bet arī būt prātīgi, jo risks var izrādīties dārgs," teica Sesks pēc sacensībām.

Noslēdzošā posma gaidas

Zināms, ka noslēdzošais ātrumposms solās būt īpaši spraigs, jo Sesks un Tenaks turpinās cīņu ne tikai par pozīcijām, bet arī par godu pie Latvijas skatītājiem. Latvijas fani cer, ka Sesks spēs izsisties uz priekšu un nepieļaut vairākus zaudējumus, lai noslēgtu sacensības ar pozitīvu rezultātu. "Mēs neesam vēl beiguši, un viss var mainīties," piebilda Mārtiņš. Nobīdes šajā posmā noteiks, kādu vērtējumu Seski varēs saņemt sacensību noslēgumā un kā viņi sagatavosies nākamajiem WRC posmiem. Turpināsim sekot līdzi šai aizraujošajai cīņai!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas