Sevaljoss traumas dēļ sešas nedēļas nevarēs palīdzēt Madrides ''Real''

Dani Sevaljoss savainojums un tā sekas

Spānijas "La Liga" čempione Madrides "Real" saskaras ar lielu izaicinājumu, jo centra pussargs Dani Sevaljoss savainojuma dēļ būs spiests izlaist nākamās sešas nedēļas. Traumas cēlonis ir potītes savainojums, kas, kā liecina komandas avoti, prasa ilgstošu rehabilitāciju un atveseļošanos.

Sevaljossa loma komandā

Dani Sevaljoss ir bijis svarīga Madrides "Real" komandas sastāvdaļa, piedaloties spēlēs gan kā sākuma sastāva spēlētājs, gan arī kā vērtīgs maiņas variants. Pēdējos mēnešos viņa sniegums ir bijis ievērojami uzlabojies, un viņš ir izrādījis savu potenciālu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Tagad, kad viņš iztrūks, komandas trenerim būs jāturpina meklēt risinājumus, lai nosegtu viņa prombūtni.

Madrides 'Real' nākotnes plāni bez Sevaljossa

Bez Sevaljossa "Real" būs jākoncentrējas uz citiem spēlētājiem, lai aizpildītu viņa traumas radīto vakuumu. Komanda jau ir pierādījusi, ka spēj tikt galā ar sarežģītiem apstākļiem, taču Sevaljossa prombūtne noteikti ietekmēs viņu spēju cīnīties par tituliem. Treneris būs spiests pielāgot savu taktiku un varbūt pat apsvērt jaunu sastāva izkārtojumu.

Fanātu reakcija un nākamās spēles

Fani ir nobažījušies par Dani Sevaljossa ievainojumu un ar nepacietību gaida ziņas par viņa atgriešanos. Līdz tam laika periodā komandai būs jāspēj gūt pozitīvi rezultāti, lai saglabātu konkurētspēju gan mājas čempionātā, gan Eiropas turnīros. Fanātu atbalsts šajās grūtībās būs īpaši svarīgs, un cerams, ka tas motivēs komandu sniegt labāko sniegumu. Dani Sevaljoss atlabšana ir sagaidāma pēc sešām nedēļām, un līdz tam visi cer uz viņa veiksmīgu atgriešanos laukumā, lai varētu atsākt cīņu par trofejām Madrides "Real" krāsās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas