Sezona ir sākusies! Trīs vienkāršas marinādes garšīgākai grilēšanaiMāja un dārzs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Sezona ir sākusies! Trīs vienkāršas marinādes garšīgākai grilēšanai

Ideāla sezona grilēšanai

Nav nekā labāka par siltu vakaru un dūmojošu restīti, kas piepilda gaisu ar apetīti rosinošu aromātu. Ir pienācis laiks izbaudīt grilēšanas prieku, un labākā gaļa, kas pagatavota ar izsmalcinātām marinādēm, ir lielisks veids, kā pārvērst parasto vakariņu pieredzi par neaizmirstamu svētku notikumu.

Trīs vieglas marinādes receptes

Lai gaļa iegūtu izcilu garšu, mēs piedāvājam jums trīs vienkāršas, bet izteiksmīgas marinādes receptes, kuras varat viegli pagatavot mājās.

1. Medus un sojas mērces marināde

Šī marināde ir lieliska izvēle vistas gaļai. Sajauciet vienu daļu sojas mērces ar divām daļām medus, pievienojiet nedaudz sasmalcinātu ādamo ingveru un ķiploku. Marinējiet vistu vismaz stundu, lai tā iegūtu bagātīgu, saldu un sāļu garšu.

2. Cēzara marināde

Ja vēlaties pievienot grilētajai gaļai nedaudz Vidusjūras garšas, izmēģiniet Cēzara marinādi. Apvienojiet olīveļļu, citrona sulu, sāli, piparus un rīvētu parmezāna sieru. Marinējiet gaļu vismaz divas stundas, lai tā uzsūktu sulīgās garšas.

3. Piparu un jogurta marināde

Šī marināde ir ideāla teļa vai cūkas gaļai. Sajauciet dabīgu jogurtu ar melnajiem pipariem, nedaudz laima sulas un svaigiem garšaugiem, piemēram, koriandru vai pētersīļiem. Marinējiet gaļu vismaz uz nakti, lai tā mīkstinātu un iegūtu aromātiskus tonus.

Noslēgumā

Šajā sezonā ļaujiet savai gaļai izcelties ar šīm vieglajām marinādēm. Izvēlieties kādu no piedāvātajām receptēm un uzburiet unikālu garšu, kas noteikti iepriecinās jūsu viesus. Neaizmirstiet par dūmojošo grila sajūtu – tā ir grilēšanas burvība!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas