Sezonu labi sākušie "Valmieras Glass"/ViA basketbolisti pārsteidz "Ventspili"Basketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Sezonu labi sākušie "Valmieras Glass"/ViA basketbolisti pārsteidz "Ventspili"

Valmieras komanda pārsteidz Ventspili

Piektdien, 2023. gada 20. oktobrī, "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" (ViA) komanda turpināja savu veiksmīgo sniegumu "Optibet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL), izcīnot pārliecinošu uzvaru pret "Ventspili". Šī spēle ne tikai apliecināja Valmieras komandas talantu, bet arī radīja lielas cerības uz sezonas nākotni.

Spēles gaita un izšķirošie momenti

Spēle aizsākās ar intensīvu cīņu abās komandās, taču Valmieras basketbolisti ātri ieguva vadību. Ar izcilu komandas darbu un precizitāti metienos, Valmiera-Glass/ViA spēja saglabāt priekšrocību visas spēles garumā. Ventspils komanda cīnījās, taču nespēja atrast efektīvus risinājumus, lai atspēlētos.

Rīgas Zeļļi cietusi zaudējumu Igaunijā

Savukārt, citā spēlē "Rīgas Zeļļi" sastapsies ar "Tartu Universitāte"/"Maks & Moorits" Igaunijā, kuru iznākums izrādījās nesekmīgs. Rīgas komanda pēc spraigas spēles piekāpās pretiniekiem, kas liecina par nepieciešamību uzlabot sniegumu, ja viņi vēlas pacelties augstāk turnīra tabulā.

Sezonas perspektīvas Valmieras komandai

Pēc šīs uzvaras "Valmiera Glass"/ViA komanda ir nostiprinājusies kā viena no spēcīgākajām līgas komandām, un fani cer uz veiksmīgu sezonas turpinājumu. Ar šādu sniegumu, Valmiera var cerēt ne tikai uz augstām pozīcijām turnīra tabulā, bet arī uz iespējamu iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Ar šādām rezultatīvām spēlēm Valmieras komanda ir radījusi sev reputāciju kā komanda, kas spēj pārsteigt un pacelt smago trofeju sezonas noslēgumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas