• 2024. gada 26. aprīlis 13:04
  • TV3
  • 12

Šī gada kruīzu sezona Rīgā sola daudz skaistu pārsteigumu

Šī gada kruīzu sezona Rīgā sola daudz skaistu pārsteigumu

Ceturtdien, 25.aprīlī ar franču kruīza kompānijas “Ponant” kruīza kuģa “Le Bellot” vizīti Rīgā oficiāli atklāta šī gada kruīza sezona. Šis ir tikai pirmais no daudziem kruīziem, kas plānoti apmeklēt Latvijas galvaspilsētu šajā vasarā.

Jauns un moderns kruīza kuģis

“Le Bellot” ir viens no jaunākajiem kruīza kuģiem, kas apkalpo franču kompānija “Ponant”. Tas nodrošina augstākās klases pakalpojumus un modernas izklaides iespējas, kas solītajām Latvijas viesiem noteikti sagādās prieku un komfortu brauciena laikā.

Plašas izklaides iespējas

Pašreizējā kruīzu sezona sola daudz skaistu pārsteigumu un interesantu izklaides piedāvājumu. No ekskursijām pa Rīgu līdz atpūtas iespējām uz kuģa - viesiem noteikti nebūs laika garlaicībai. Šajā sezonā tiek plānoti arī daudzi speciāli tematiski kruīzi, kas pievērsīsies atsevišķām interesēm un hobijiem.

Laipni gaidīti kruīzu viesi Rīgā

Rīga ar savu krāšņo arhitektūru, bagāto vēsturi un sirsnīgu atmosfēru ir populāra kruīza kuģu galamērķis. Vietējie iedzīvotāji ir gatavi laipni sagaidīt un uzņemt kruīzu viesus, lai tiem būtu iespēja iepazīt Latvijas skaistumus un viesmīlību.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas