• 2024. gada 26. jūlijs 19:31
  • LA
  • 12

SIA "K2 Ventum" kļūst par Latvijas Atjaunojamās enerģijas federācijas biedru

Jauns posms SIA "K2 Ventum"

SIA “K2 Ventum” ar gandarījumu paziņo, ka ir uzņemta biedrībā “Latvijas Atjaunojamās enerģijas federācija”. Šis solis ne tikai apliecina uzņēmuma apņēmību attīstīt ilgtspējīgas enerģijas risinājumus, bet arī veicina sadarbību starp dažādiem atjaunojamās enerģijas ražotājiem Latvijā.

Vienotība un kopējās intereses

Piedalīšanās “Latvijas Atjaunojamās enerģijas federācijā” ir nozīmīgs solis, lai stiprinātu saiknes starp uzņēmumiem, kuri fokusējas uz atjaunojamās enerģijas ražošanu. Kā skaidro organizācija, ražotājiem ir līdzīgas intereses un izaicinājumi, kas saistīti ar biomasa, vēja, ūdens un saules enerģijas resursu izmantošanu.

Uzņēmuma vīzija un nākotnes plāni

Uzņēmums “K2 Ventum” ir apņēmies aktīvi piedalīties Latvijas zaļās enerģijas transformācijā, veidojot efektīvākus un ilgtspējīgākus risinājumus. Pievienošanās federācijai sniedz SIA “K2 Ventum” iespēju ne tikai apmainīties ar pieredzi ar citiem nozares dalībniekiem, bet arī ietekmēt politiku, kas saistīta ar atjaunojamo energoresursu attīstību Latvijā.

Atjaunojamās enerģijas nākotne Latvijā

“Latvijas Atjaunojamās enerģijas federācija” apvieno dažādus uzņēmumus un organizācijas, kas strādā pie atjaunojamās enerģijas risinājumiem. Federācijas mērķis ir veicināt nozares attīstību, informēt sabiedrību par zaļās enerģijas risinājumiem un pārstāvēt dalībnieku intereses valsts un starptautiskajā līmenī. SIA “K2 Ventum” ar savu piedalīšanos stiprina šo mērķi, palīdzot veidot ilgtspējīgu nākotni mūsu valstij.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas