Sieviete bez lidošanas pieredzes nosēdina lidmašīnu pēc pilota sirdstriekasCiti
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 16:30
  • NRA
  • 7

Sieviete bez lidošanas pieredzes nosēdina lidmašīnu pēc pilota sirdstriekas

Varonīgā rīcība debesīs

69 gadus vecā Ivonna Kinane-Velsa no Lasvegasas ir kļuvusi par varoni, kad viņa pārņēma lidmašīnas stūri pēc tam, kad viņas vīrs Eliots Alpers, kurš bija pie vadības pults, piedzīvoja sirdstriekas lēkmi. Šis notikums notika kādā no Kalifornijas lidmašīnām, un Ivonna, neskatoties uz trūkumu lidošanas pieredzē, spēja saglabāt mieru un veiksmīgi nolaida lidaparātu.

Brīdinājums un atbalsts no zemi

Pēc tam, kad Einots zaudēja samaņu, Ivonna nekavējoties izsauca avārijas dienestus, lūdzot palīdzību. Viņa izstāstīja, ka pats grūtākais brīdis bija panika un neskaidrība par to, kā vadīt lidmašīnu. Kādu laiku viņai palīdzēja kontrolējošais pilots no zemes, sniedzot norādījumus un pamācot, kā veikt nepieciešamās darbības, lai droši nosēstos.

Nosēšanās, kas likusi pamatu jaunām iespējām

Ivonna piebilda, ka viņai palīdzēja arī autopilota sistēma, kas ievērojami atviegloja situāciju. Kad lidmašīna beidzot piezemējās, tas bija brīdinājums, gan par viņas apbrīnojamo drosmi, gan par to, cik nozīmīgi ir būt sagatavotiem negaidītām situācijām.

Pēdējā vārdi un nākotnes plāni

Lai gan Ivonna šajā pieredzē izrādījusi neiedomājamu spēku, viņa tomēr atzīst, ka turpmākajā dzīvē plāno iegūt lidošanas licences, lai varētu labāk sagatavoties līdzīgiem notikumiem, ja tie atkārtotos. Vīrs Eliots, kuru šobrīd ārstē slimnīcā, ir pateicīgs, ka viņa sieva ir droši nolaidusi lidmašīnu un nodrošinājusi, ka abi palika dzīvotspējīgi. Šis unikālais stāsts par varonību un mīlestību gūst plašu atzinību, un tas pierāda, ka situācijās, kad viss šķiet bezcerīgi, cilvēku spējas un rīcība var paveikt neticamo.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas