Šilova aģents vēlas, lai viņš sezonu pavada NHL; Merzļikinam patīk "Blue Jackets" pārmaiņasHokejs/Sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 23. septembris 20:19
  • Delfi
  • 6

Šilova aģents vēlas, lai viņš sezonu pavada NHL; Merzļikinam patīk "Blue Jackets" pārmaiņas

Šilova aģents pieprasa NHL iespēju

Latvijas hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš šobrīd kalpo Vankūveras "Canucks" komandā, ir kļuvis par aktuālu tēmu hokeja aprindās. Viņa aģents izteicis vēlmi, lai Šilovs visu sezonu pavadītu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), nevis tiktu nosūtīts uz Amerikas hokeja līgas (AHL) fārmklubu. Šis solis izsaka skaidru apņemšanos atbalstīt Šilova attīstību, un tas kalpo kā apliecinājums viņa potenciālam, kas varētu novest pie jauniem sasniegumiem NHL.

Merzļikins atbalsta "Blue Jackets" pārmaiņas

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins izteicās par nesenajām izmaiņām komandas struktūrā un vadībā. Merzļikins, kurš ir bijis šīs komandas sastāvdaļa vairākas sezonas, pauda apmierinātību ar jauno virzienu, kādā komanda virzās. Viņš uzsvēra, ka pārmaiņas ir sirdi sildošas un atbalsta viņa ambīcijas attiecībā uz komandas uzvarām. Merzļikins ir pārliecināts, ka ar jauniem spēlētājiem un treneru sastāvu "Blue Jackets" spēs izcīnīt augstākas pozīcijas NHL čempionātā.

Abu vārtsargu nākotne NHL

Šilova un Merzļikina situācijas liecina par Latvijas hokeja poteniālu Ziemeļamerikas hokeja skatuvē. Abiem vārtsargiem ir lielas iespējas apliecināt sevi NHL, un fani ar nepacietību gaida, kā viņi attīstīsies un pierādīsies šajā prestižajā līgā. Tikmēr Šilova aģenta centienu rezultāts un Merzļikina apmierinātība ar "Blue Jackets" var būt nozīmīgi signāli par Latvijas hokeja nākotni un potenciālu nākamajās sezonās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas