• 2024. gada 29. augusts 09:57
  • TV3
  • 8

Šilovam ceļgala saites iekaisums; kā trešo vārtsargu pieteiks Vītolu

Artūrs Šilovs un ceļgala saites iekaisums

Artūrs Šilovs, kuram bija paredzēts būt Latvijas hokeja izlases vārtsargam Milānas un Kortīnas 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, diemžēl ir spiests atteikties no dalības. Šilovam, kurš ir atzīts par vienu no talantīgākajiem vārtsargiem, neizdevās pietiekami ātri atlabt no ceļgala saites iekaisuma, kas liedz viņam piedalīties spēlēs ar maksimālu atdevi.

Ēriks Vītols kā trešais vārtsargs

Sakarā ar Šilova veselības problēmām, Latvijas hokeja federācija (LHF) paziņoja, ka izlasei tiks pievienots Ēriks Vītols kā trešais vārtsargs. Vītols ir pierādījis savas spējas, un federācija ir pārliecināta, ka viņš spēs sniegt vērtīgu atbalstu komandā, kas cer uz panākumiem kvalifikācijas turnīrā.

Izlases sagatavošanās turnīram

Latvijas hokeja izlase patlaban aktīvi gatavojas gaidāmajam turnīram, un komanda, neskatoties uz Šilova prombūtni, ir apņēmības pilna cīnīties par vietu olimpiskajās spēlēs. Vēl ir jāņem vērā, ka izlases treneri ir izstrādājuši stratēģiju, kas paredz efektīvu vārtsargu sadalījumu un pārējo komandas locekļu atbalstu, lai ikviens varētu sniegt savu labāko sniegumu turnīra laikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas