• 2024. gada 28. augusts 13:09
  • Delfi
  • 12

Šilovs var gatavoties NHL pirmā vārtsarga lomai – "Canucks" zvaigznes atgriešanās drīzumā nav gaidāma

Artūrs Šilovs gatavojas jaunai sezonai

Latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs uzsāks jauno Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu ar ievērojamu iespēju kļūt par Vankūveras "Canucks" pirmo vārtsargu. Pēc nesenajiem ziņojumiem, "Canucks" zvaigzne Tečers Demko, kurš iepriekš tika uzskatīts par komandas startsastāva pamatu, nenāks atpakaļ uz pirmssezonas treniņnometni. Šāda situācija dod Šilovam lielisku iespēju spilgti parādīt savu meistarību.

Demko atgriešanās neapgāžama

Izskatās, ka Demko atgriešanās ir kļuvusi par vienu no visai diskutētajiem tematiem. Vēl tiek ziņots, ka pamatīgas šaubas valda par viņa gatavību sezonas sākumam. Media norādījusi, ka vārtsarga atgriešanās varētu aizņemt ilgāku laiku, nekā iepriekš cerēts, tādējādi liekot "Canucks" meklēt citus risinājumus.

Komanda meklē alternatīvas

Ņemot vērā šīs neskaidrības, "Canucks" ir izteikusi piedāvājumu citiem iespējamiem brīviem aģentiem, kas varētu dzēst potenciālās problēmas vārtos. Tas norāda uz to, ka komanda apzinās, ka situācija vārtsarga pozīcijā nav stabila, un meklē efektīvus risinājumus, lai nodrošinātu spēcīgu komandas sniegumu jaunajā sezonā.

Šilova iespēja spēlēt galvenā vārtsarga lomā

Artūrs Šilovs, kuram ir pieredze gan Eiropas līgās, gan NHL, ir gatavs izmantot šo iespēju. Ja viņš spēs demonstrēt savu potenciālu un pārliecību, tas var kļūt par nozīmīgu pavērsienu viņa karjerā un "Canucks" komandas taktiskajā plānā. Šī sezona būs izšķiroša ne tikai latvieša karjerai, bet arī Vankūveras hokeja nākotnei.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas