• 2024. gada 16. jūlijs 07:00
  • Delfi
  • 6

Simtiem jaunu darbavietu. Kādi ir indiešu IT pakalpojumu sniedzēja "Tech Mahindra" plāni Rīgā?

"Tech Mahindra" atklāj uzņēmuma biznesa procesu pakalpojumu centru Rīgā

Simtiem jaunu darbavietu tiks radītas Rīgā, jo Indijas IT pakalpojumu sniedzējs "Tech Mahindra" ir nolēmis atvērt uzņēmuma biznesa procesu pakalpojumu centru Latvijas galvaspilsētā. Tas ir liels solis uzņēmuma attīstībā un iespēja vietējiem talantiem strādāt starptautiskā kompānijā.

Latvijas izvēle pateicoties tehnoloģiju izaugsmei un inovācijām

Latvija ir izvēlēta kā vieta, kur attīstīt uzņēmuma biznesa procesu pakalpojumus, jo šeit ir tehnoloģiju izaugsmei un inovācijām labvēlīga vide. Tas ļauj "Tech Mahindra" viegli piekļūt Eiropas tirgiem un nodrošina labas attīstības iespējas.

Rīgas priekšrocības, kuru dēļ izvēlēts birojs šeit

Rīga tika izvēlēta kā "Tech Mahindra" biznesa procesu pakalpojumu centra vieta pateicoties dažādiem faktoriem. Šeit ir pieejama kvalitatīva darbaspēka bāze, laba infrastruktūra, kā arī labvēlīgs biznesa klimats, kas veicina uzņēmuma attīstību un augšanos.

Kādus darbiniekus meklē "Tech Mahindra" Latvijā?

"Tech Mahindra" Latvijā meklē dažādus talantus, sākot no IT speciālistiem līdz klientu apkalpošanas un administratīvajiem darbiniekiem. Uzņēmums ir ieinteresēts piesaistīt labākos darbiniekus, kuri varētu palīdzēt attīstīt uzņēmuma biznesu ne tikai Latvijā, bet arī reģionā kopumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas