• 2024. gada 16. septembris 18:47
  • TV3
  • 4

Sinners turpmāk strādās ar Džokoviča bijušo fiziskās sagatavotības treneri un fizioterapeitu

Jauna sadarbība ar pieredzi

Itāļu tenisists Janniks Sinners, kurš šobrīd ieņem pirmo vietu vīriešu tenisā, ir paziņojis par jaunu un ambiciozu sadarbību. Turpmāk viņš strādās ar savu fiziskās sagatavotības treneri un fizioterapeitu, kuri iepriekš strādājuši ar slaveno serbu tenisistu Novaku Džokoviču. Šī jaunā komandas paplašināšana sola uzlabot Sinnera sniegumu un palīdzēt viņam sasniegt jaunus augstumus profesionālajā tenisā.

Siners un treneru izvēlēšanās iemesli

Siners ir pazīstams kā viens no talantīgākajiem jauniem sportistiem tenisa pasaulē, un viņa izvēle strādāt ar treneriem, kas palīdzējuši Džokovičam kļūt par vienu no izcilākajiem tenisistiem vēsturē, liecina par viņa ambīcijām un mērķiem. Sadarbība ar šiem profesionāļiem ļaus Sinneram smelties zināšanas no kāda, kas jau ir pierādījis sevi kā veiksmīgu treneri.

Treneru pieredze un ieguvumi Sinneram

Džokoviča bijušie treneri ir apguvuši tehniku un pieeju, kas bijusi izšķiroša sportista panākumos. Strādājot ar Sinneru, viņi varēs sniegt viņam būtiskas atziņas par fizisko sagatavotību, atveseļošanos un psiholoģisko sagatavošanu sacensībām. Tas palīdzēs Sinneram ne vien uzlabot viņa sportisko formu, bet arī attīstīt mentālo stiprumu, kas ir tik svarīgs augstākās klases sportā.

Nākotnes izaicinājumi un mērķi

Pievienojoties Džokoviča bijušajiem treneriem, Sinneram būs jāizstrādā jauni treniņu plāni un jāpielāgojas jaunajiem izaicinājumiem. Džokoviča pieredze ir pierādījusi, ka viņa trenēšana nodrošina augstākos standartus, un tas, ka Sinners ir izvēlējies šo ceļu, norāda, ka viņš ir gatavs strādāt smagi un sasniegt jaunus mērķus. Nākamo turnīru laikā mēs redzēsim, kā šī sadarbība ietekmēs Sinnera sniegumu un vai viņš varēs cīnīties par tituliem pret pašiem izcilākajiem viņa paaudzes spēlētājiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas