• 2024. gada 7. jūnijs 15:00
  • TV3
  • 24

Skaties, kā "Padomju džinsu" varoņi sacenšas ātrumā

Jaunā raidījuma “Dod Ručkā!” speciālepizode

Go3 televīzijā iznākusī jauna blogera Roberta Vītola jeb Robyworks veidotā raidījuma “Dod Ručkā!” speciālepizode ir ieguvusi lielu popularitāti. Šajā epizodē piedalījās populārā un apbalvojumiem bagātā seriāla “Padomju Džinsi” galvenie aktieri Kārlis Arnolds Avots un Igors Šelegovskis.

Ātruma sacensības īpašajam džinsu žigulim

Šajā speciālepizodē Kārlis Arnolds Avots un Igors Šelegovskis piedalījās ātruma sacensībās, sēžoties pie stūres īpašajam džinsu žigulim. Šī bija ļoti interesanta un aizraujoša sacensību daļa, kas noteikti piesaistīja daudzu skatītāju uzmanību.

Padomju Džinsu varoņu atgriešanās

“Padomju Džinsi” ir seriāls, kas ir iemūžinājis lielu popularitāti un mīlestību no skatītājiem. Šī speciālepizode ar Kārli Arnolu Avotu un Igoru Šelegovski apliecina šo seriālu nepārspējamību un varoņu spēju iegūt skatītāju simpātijas un atbalstu.

Aizraujoša un humora pilna raidījuma baudīšana

Jaunā raidījuma “Dod Ručkā!” speciālepizode piedāvā aizraujošu un humora pilnu izklaides piedzīvojumu. Skatoties, kā Padomju Džinsu varoņi sacenšas ātrumā, skatītājiem tiek nodrošināta ne tikai jautra un aizraujoša izklaide, bet arī iespēja atcerēties to laiku, kad šis seriāls bija aktuāls un iemīļots visiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas