Skolēnu rudens brīvlaiks Dabas muzejā būs melns kaķis, zemūdens ainavas un krāsas dabāPasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 08:08
  • TV3
  • 7

Skolēnu rudens brīvlaiks Dabas muzejā būs melns kaķis, zemūdens ainavas un krāsas dabā

Rudens brīvlaiks Dabas muzejā

Šajā rudens brīvlaikā, no 2023. gada 18. līdz 29. oktobrim, Latvijas Nacionālais dabas muzejs aicina visus skolēnus un viņu ģimenes izbaudīt daudzveidīgo piedāvājumu katru dienu no pulksten 10 līdz 17. Tas ir lielisks laiks, lai izkļūtu no ikdienas rutīnas un iepazītu dabu tuvplānā.

Interaktīvās izstādes un aktivitātes

Šogad muzejs izceļ daudzas interesantas ekspozīcijas, tostarp “Melns kaķis”, kas iepazīstina apmeklētājus ar mīklainajiem un noslēpumainajiem kaķiem dabā. Tāpat īpašu uzmanību pievēršam zemūdens ainavām, kur varēsiet redzēt krāšņās jūras dzīves formu demonstrācijas un uzzināt vairāk par dzīvi zem ūdens.

IZZINOŠA TRASĪTE SADARBĪBĀ AR FILMU “STRAUME”

Nekad nav bijusi labāka iespēja, kā doties uz izzinošo uzdevumu trasīti, kas izveidota sadarbībā ar animācijas filmu “Straume”. Šī aktivitāte ne vien izglītos, bet arī ļaus piedzīvot aizraujošas piedzīvojumu mirkļus visiem apmeklētājiem.

Ieplāno savu apmeklējumu!

Lai nodrošinātu sev vislabāko pieredzi, aicinām visus iepriekš ieplānot savu apmeklējumu, īpaši ņemot vērā skolu brīvlaiku, kas piesaistīs lielu cilvēku skaitu. Iepazīstiet Dabas muzeja burvību un ļaujiet sev aizrauties ar dabas noslēpumiem šajā Latvijas rudens brīvlaikā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas