Šlesers nosaucis Latvijas U16 sastāvu Eiropas čempionātamBasketbols — Latvijas izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šlesers nosaucis Latvijas U16 sastāvu Eiropas čempionātam

Latvijas U16 basketbola izlases sastāvs Eiropas čempionātam

Latvijas U16 izlases (2008. gada dzimšanas gads un jaunāki) galvenais treneris Edijs Šlesers ir izsludinis 12 basketbolistu sastāvu, kuri pārstāvēs mūsu valsti A divīzijas Eiropas čempionātā, kas norisināsies Grieķijas pilsētā Iraklijā no 9. līdz 17. augustam. Šis turnīrs ir lieliska iespēja mūsu jaunajiem talantiem gūt vērtīgu pieredzi starptautiskajā arēnā.

Treneris Šlesers par izlasi

Treneris Edijs Šlesers atzīmējis, ka komanda ir intensīvi gatavojusies sacensībām un viņš ir pārliecināts par jauno basketbolistu potenciālu. "Mums ir saplūdušas gan talantīgas spēlētāju prasmes, gan savstarpējā sadarbība, kas ir izšķiroša šāda mēroga turnīros," norādījis Šlesers. Viņš uzsver, ka katrs atlases dalībnieks ir ieguldījis milzīgu darbu, lai nokļūtu līdz šim punktam, un tagad nākamais solis ir parādīt savas prasmes uz starptautiskās skatuves.

Basketbolistu sagatavošana un mērķi

Pirms došanās uz Grieķiju izlases sastāvs intensīvi strādājis gan treniņos, gan pārbaudes spēlēs, lai pilnveidotu dažādās spēle aspektus, tostarp uzbrukuma un aizsardzības stratēģijas. Šlesers uzsver, ka galvenais mērķis ir ne tikai sasniegt labus rezultātus, bet arī attīstīt komandas saliedētību un spēlētāju individuālās prasmes.

Turnīra nozīme Latvijas jaunajiem basketbolistiem

Eiropas U16 čempionāts ir ne tikai sacensības, bet arī platforma, kurā jaunie sportisti var sevi pierādīt un iegūt vērtīgu pieredzi. Latvijas izlases dalība šādā turnīrā ir nozīmīgs solis sportistu attīstībā un potenciālo nākotnes talentu meklēšanā. Basketbola fani noteikti būs sajūsmināti sekot šiem jauniem talantiem un atbalstīt viņus cīņā par uzvaru. Šis čempionāts atkal apliecinās, ka Latvijas basketbolā ir liels potenciāls, un šie jaunie spēlētāji ir nākotnes cerības pašmāju sportā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas