• 2024. gada 28. augusts 17:10
  • TV3
  • 13

Slovēnijas izlases uzbrucējs Saboličs: Mums ir savs spēles stils un skaidri izvirzīti uzdevumi

Saboliča viedoklis par atlases izredzēm

Pieredzējušais Slovēnijas vīriešu hokeja izlases uzbrucējs Roberts Saboličs atklāj, ka, gatavojoties gaidāmajam olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, viņi neuztver sevi kā favorītus. Saboličs norāda, ka komanda apzinās, ka konkurence būs spēcīga, taču tas nenozīmē, ka viņi ir zaudējuši cerību uz veiksmīgu sniegumu.

Spēles stils un mērķi

Saboličs uzsver, ka Slovēnijas izlasē ir izstrādāts unikāls spēles stils, kas viņiem ļauj cīnīties par uzvarām, pat nepiederot pie favorītu pulka. "Mums ir savs spēles stils, kas ir balstīts uz komandas saliedētību un disiplīnu. Skatīsimies uz katru spēli kā uz iespēju uzlabot savas prasmes un sasniegt izvirzītos mērķus," teica uzbrucējs.

Izlases sagatavošanās process

Hokejisti intensīvi gatavojas kvalifikācijas turnīram, kas notiks tuvākajās nedēļās. Saboličs uzsver, ka detalizēta analīze un trenēšanās komandas laukuma stratēģijās ir būtiska, lai sasniegtu savus mērķus. "Mēs esam apņēmušies strādāt smagi un uzlabot savas prasmes, lai katrā spēlē demonstrētu savu labāko sniegumu," piebilda hokejists.

Noslēguma domas

Ar neskaidro nākotni un spēcīgu pretinieku priekšā Slovēnijas izlase ir apņēmusies izsisties no savām komforta zonām un uzrunāt līdzjutējus ar cienīgu sniegumu. Saboličs ir pārliecināts, ka, neskatoties uz grūtībām, komanda spēs izpildīt izvirzītos uzdevumus, piešķirot hokejam jaunu elpu un pārliecību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas