Smiltenieši šosezon uzvaras krāj tikai un vienīgi izbraukumā

Smiltenes vienība fiksē trešo uzvaru izbraukumā

Šajā sezonā Smiltenes futbolisti izrāda izcilu sniegumu, krājot uzvaras vienīgi izbraukumā. Lai arī spēles norisinās dažādās pilsētās, Smiltenes komanda tikusi pie trešā panākuma Nākotnes līgā, šodien Tukumā uzvarot turienes dublieru komandu ar rezultātu 2:1.

Uzzinām vairāk par spēli

Spēles sākums bija diezgan nervozs abām komandām, taču jau pirmajā puslaikā Smiltenes vienība spēlēja aktīvāk un izveidoja pāris labas vārtu gūšanas iespējas. Otrajā puslaikā Smiltenes futbolisti pierādīja savu meistarību, gūstot divus vārtus, kamēr pretinieki izdevās gūt tikai vienus vārtus, tādejādi nodrošinot uzvaru.

Treneru komentāri

Pēc spēles, treneris izteicās, ka komanda ir apmierināta ar sniegumu un uzsver uzvaru svarīgumu uz psiholoģisko motivāciju atlikušajām sezonas spēlēm. Viņš uzsvēra, ka turpinās strādāt pie taktikas uzlabošanas, lai arī mājas spēlēs būtu iespējams sasniegt līdzīgus panākumus.

Komandas nākotnes perspektīva

Lai gan šajā sezonā galvenokārt gūtas uzvaras izbraukumā, Smiltenes vienība turpina cīnīties par augstākām vietām turnīrā. Komanda cer, ka tuvākajās spēlēs izdosies pārtraukt šādu tendenci un pievērst sev mājas līdzjutēju atbalstu. Visi acis pievērstas nākamajām spēlēm, kuras būs izšķirošas sekojoša snieguma nodrošināšanai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas