Šmits palīdz "Efes" atspēlēties, Banki un Gražulis joprojām bez uzvarasBasketbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šmits palīdz "Efes" atspēlēties, Banki un Gražulis joprojām bez uzvaras

Šmits izglābj "Efes" no zaudējuma

Šovakar ULEB Eirolīgā notika aizraujoša cīņa, kurā Rolanda Šmita pārstāvētā Stambulas "Efes" saskārās ar Boloņas "Virtus". Pēc neveiksmīgas pirmās puslaika noslēguma "Efes" spēja mobilizēties, un ar Šmita izcilu sniegumu, komanda atspēlējās, gūstot svarīgu uzvaru savā sezonā. Šmits svinēja triumfu ar 20 gūtajiem punktiem un vairākām izšķirošām piespēlēm, kas ļāva viņa komandai atgūt pārliecību uz laukuma.

Gražulis un Banki joprojām bez uzvarām

Savukārt Boloņas "Virtus", kuru trenē Lukas Banki un kurā spēlē Andrejs Gražulis, piedzīvoja vēl vienu zaudējumu, paliekot bez uzvarām šajā sezonā. Neskatoties uz dažiem labiem brīžiem spēlē, komanda nespēja realizēt savas iespējas, un viņu sniegums joprojām neatbilst gaidītajam. Saņemot vietu zaudējumu kolonnā, abi treneri un spēlētāji būs spiesti rūpīgi analizēt savas kļūdas un meklēt risinājumus turpmākajiem mačiem.

Nākamie izaicinājumi "Virtus" komandai

Ar šādu rezultātu "Virtus" komandai nākamajās spēlēs būs jāparāda lielāka apņēmība un komandas saliedētība, lai pārtrauktu neveiksmju sēriju. Bankim kā galvenajam trenerim būs jāatrod stratēģija, kas palīdzētu uzlabot komandas sniegumu, savukārt Gražulim jācenšas būt stabilam spēlētājam, kas var vadīt savu komandu uz uzvaru. Eirokausa sezona ir garāka, un ir daudz iespēju atgriezties uz uzvaru takas. Ceram, ka abi komandas varēs izsisties no šīs neapskaužamās situācijas un pievienot savā uzvaru kontā gaidāmos panākumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas