
"Snickers" kūka ar cepumiem
Radošā virtuve - Zintis Ekmaņa mīlestība pret ēst gatavošanu
Latvijas bobsleja leģenda Zintis Ekmanis ir pazīstams ne tikai ar saviem sportiskajiem panākumiem, bet arī ar radošām nodarbēm, kas ietver ēst gatavošanu. Viņš uzskata, ka katra maltīte ir iespēja izpaust savu radošumu un īstenot jaunas idejas, tādēļ interese par kulināriju ir dabiska viņa personības sastāvdaļa. Ekmanis uzsver, ka radošums virtuvē var būt tikpat aizraujošs kā sacensības trasē."Snickers" kūka ar cepumiem - saldāks pārsteigums ģimenei
Viens no Zinta Ekmaņa mīļākajiem saldajiem ēdieniem ir "Snickers" kūka, kas pagatavota ar cepumiem. Šī kūka ir ne tikai garšīga, bet arī viegli pagatavojama, un, protams, tā ir lieliska izvēle, lai iepriecinātu viņa kuplo ģimeni. Kūkas pamatā ir klasiskie "Snickers" saldumi, bet pievienojot cepumus, tiek radīta unikāla tekstūra un garšu kombinācija, kas iepriecina gan pieaugušos, gan bērnus.Vārīšanas tradīcijas - zupu gatavošana uz ugunskura
Papildus saldumiem Zintis Ekmanis ir liels zupu mīļotājs. Vārīšana uz ugunskura kļuvusi par vienu no viņa ģimenes tradīcijām - Zintis bieži vāra zupas dabā, kas ir lieliska aktivitāte visai ģimenei. Šādā veidā viņš ne tikai gatavo garšīgas maltītes, bet arī stundām ilgi pavada laiku kopā ar mīļajiem, radot neaizmirstamus brīžus un atmiņas.Ikdienas iedvesma no sporta uz virtuvi
Zinta Ekmaņa radošums virtuvē ir pierādījums tam, ka talants un aizrautība var izpausties daudzos veidos. Sportista disciplīna un aizrautība attiecībā uz bobsleju tiek pārnestas arī uz ēst gatavošanu, kas viņam ļauj eksperimentēt un radīt interesantas receptes. Tādēļ Zintis aicina citus pievērst uzmanību ne tikai sportiskajiem sasniegumiem, bet arī radošajām izpausmēm ikdienas dzīvē, piemēram, gatavojot ēdienus no sirds. Snickers kūka ar cepumiem ir lielisks veids, kā ikvienam izmēģināt ko jaunu un radīt neaizmirstamu saldu baudījumu – varbūt pat nākamais ģimenes svinību hīts.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit