Snikus trenere Tihomirova: ''Zirgs bija sagatavots nevainojami''

Trenera apliecinājums par sagatavošanos

Latvijas parasportista Rihards Snikus sacensību zirgs "King of the Dance" bija sagatavots nevainojami pirmajiem startiem Parīzes paralimpiskajās spēlēs, apliecināja trenere Darja Tihomirova. Sarunā ar Latvijas Paralimpisko komiteju (LPK) viņa izcēla zirgus treniņu un fizisko sagatavotību kā galvenos panākumu faktorus.

Paralimpiskās spēles kā izaicinājums

Parīzes paralimpiskās spēles sola būt liels izaicinājums visiem dalībniekiem, tomēr Snikus un "King of the Dance" ir apņēmušies parādīt labākos rezultātus. Tihomirova uzsvēra, ka rūpīga sagatavošanās un regulāri treniņi ir devuši iespēju zirdziņam būt gatavam augstākā līmeņa sacensībām.

''King of the Dance'' - sagatavošanās process

Trenere atklāja, ka sagatavošanās process ietver ne tikai fiziskos treniņus, bet arī emocionālo sagatavošanos. "Zirgs ir jānodrošina ar pozitīvu pieredzi treniņos, lai viņš spētu justies komfortabli un pārliecināti sacensību apstākļos,” sacīja Tihomirova.

Gaidot Parīzes paralimpiskās spēles

Snikus un viņa komanda gatavojas Parīzes paralimpiskajām spēlēm ar lielu atbildību un apņēmību. Pateicoties smagajam darbam un atsaucīgas komandas atbalstam, Tihomirova uzskata, ka viņu sniegums varētu ievērojami pārsteigt ne tikai vietējos, bet arī starptautiskos skatītājus, kas gaida iespēju redzēt talanta izpausmes sacensībās.

Noslēguma domas

Latvijas parasportistu panākumi ir apliecinājums neatlaidībai un cītīgajam darbam. Tihomirovas pārliecība par "King of the Dance" sniegumu ir pamats optimistiskai noskaņai un gaidām lieliem sasniegumiem Parīzē. Mēs visi ceram uz labiem rezultātiem un lepojamies ar mūsu sportistiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas