• 2024. gada 16. septembris 10:13
  • LA
  • 4

Šogad uz Lielbritāniju vēl vari pagūt aizceļot lētāk! No 2025. gada Eiropas ceļotājiem būs jāmaksā par iekļūšanu Apvienotajā Karalistē

Ceļojumu plānošana 2023. gadā

Šogad ir pēdējais brīdis, kad ceļotāji no Eiropas var doties uz Lielbritāniju bez papildu maksājumiem. Arvien vairāk ceļotāju izvēlas šīs apmeklējuma iespējas, lai izbaudītu Lielbritānijas bagāto kultūru, vēsturi un unikālo atmosfēru. Ja vēl neesi paspējis plānot savu ceļojumu, tagad ir īstais laiks, lai to izdarītu, jo nākamajā gadā sagaidāmas ievērojamas izmaiņas.

Jaunās nodevas ieviešana 2025. gadā

Saskaņā ar CNN sniegto informāciju, no 2025. gada Eiropas ceļotājiem, kas plāno apmeklēt Apvienoto Karalisti, būs jāmaksā nodeva 10 sterliņu mārciņu (aptuveni 12 eiro) par iekļūšanu valstī bez vīzas. Šī maksa tika ieviesta ar mērķi pārvaldīt ceļotāju plūsmas un nodrošināt labāku drošību valstī.

Ko tas nozīmē ceļotājiem?

Ceļotājiem, kuri iepriekšēja laikā bija pieraduši doties uz Lielbritāniju bez papildu maksām, šī jaunā nodeva varētu izrādīties nepatīkams pārsteigums. Tas noteikti var ietekmēt ceļojumu budžetu un plānus, tāpēc ir svarīgi būt informētiem par izmaiņām un skaidri saprast šīs nodevas sekas.

Pēdējo iespēju izmantošana

Ja plāno ceļojumu uz Lielbritāniju, izmanto šo gadu, lai dotos uz iecienītākām vietām, piemēram, Londonu, Edinburgu vai Mančestru, pirms jaunās nodevas stāšanās spēkā. Aktīvā plānošana un biļešu iegāde iepriekš var ne tikai palīdzēt ietaupīt, bet arī sniegt lielisku iespēju iepazīt apbrīnojamo Lielbritānijas kultūru bez turpmākajiem ierobežojumiem un papildus izdevumiem. Apkopojot visu, šis ir pēdējais brīdis, lai izbaudītu bezmaksas ceļošanu uz Lielbritāniju! Plāno savu braucienu jau šodien un pavadiet neaizmirstamus mirkļus, neuztraucoties par papildu maksām!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas