• 2024. gada 18. augusts 13:57
  • TV3
  • 7

Somijas rallija medijs: Baumo, ka Seska ekipāžai būs vēl viena iespēja startēt WRC posmā

Somijas medijs ziņo par Seska ekipāžas iespējām WRC

Latvijas rallija pilotētā ekipāža Mārtiņa Seska ir bijusi viena no šīs sezonas Pasaules rallija čempionāta (WRC) lielākajiem pārsteigumiem. Kā ziņo Somijas medijs “Rally Journal”, ir baumas, ka Seska ekipāžai varētu būt vēl viena iespēja piedalīties WRC posmā.

Seska ekipāža un viņu sasniegumi

Šīs sezonas WRC ir iezīmējusi Mārtiņa Seska un viņa komandas drosmīgo pieeju un izcilo sniegumu. Ekipāža ir spējusi pārsteigt ne tikai fanu pulku, bet arī ekspertus, kas novērtē viņu gatavību sacensties ar labākajiem sportistiem. Seska sniegums ir pierādījis, ka viņi ir pelnījuši vietu šajā prestižajā sacensību kalendārā.

Vaicājums par nākotni

Neskatoties uz līdzšinējiem panākumiem, “Rally Journal” norāda, ka Seska ekipāžai joprojām ir jāpierāda, ka viņi var konkurēt ar labākajām līgām šajā sportā. Turpmākie WRC posmi dos iespēju ekipāžai apliecināt, ka viņi ir gatavi izaicinājumiem un var izcīnīt augstvērtīgas vietas sacensību klasifikācijā.

Noslēguma domas

Ja baumas par jauno sacensību iespēju piepildīsies, tas neapšaubāmi kalpos par lielu motivāciju Mārtiņam Seskam un viņa komandai. Latvijas rallija fani noteikti cer, ka mūsu sportisti turpinās pārsteigt, un ka viņu uzstāšanās WRC būs vēl iespaidīgāka nekā iepriekš.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas