• 2024. gada 16. septembris 14:24
  • Delfi
  • 5

Šonedēļ notiks mārketinga pasākums "Baltic Brand Forum"

Pasākuma datumi un norises vieta

Šī gada 20. septembrī Rīgas cirkā notiks ilgi gaidītais mārketinga un zīmolu pasākums "Baltic Brand Forum" (BBF). Mārketinga profesionāļiem, reklāmas aģentūrām un zīmolu pārstāvjiem no visas Baltijas un vairākām Eiropas valstīm būs iespēja apvienoties un dalīties savās zināšanās.

Humors un izklaide mārketingā

Šī gada pasākuma centrā būs temats par humora un izklaides nozīmi mārketinga stratēģijās. Dalībniekiem būs iespēja uzzināt, kā šie elementi var palīdzēt veidot spēcīgāku un pievilcīgāku zīmolu. Organizatori cer, ka tas veicinās radošas pieejas attīstību un jaunus risinājumus Baltijas reģiona tirgū.

Apbalvojums labākajiem zīmoliem

Papildus zināšanu apmaiņai, "Baltic Brand Forum" būs arī svinīgs brīdis, kad tiks pasniegti apbalvojumi veiksmīgākajiem Baltijas zīmoliem. Apbalvojumi tiks izsniegti septiņās kategorijās, atzīstot uzņēmumu inovāciju un panākumus. Šis ir lielisks veids, kā atzīmēt nopietnu ieguldījumu zīmolu attīstībā.

Pasākuma nozīmība

"Baltic Brand Forum" ir ne tikai izcila iespēja mārketinga un uzņēmējdarbības profesionāļiem tikties un apmainīties ar idejām, bet arī platforma, kas stiprina sadarbību starp reģiona uzņēmumiem. Šis pasākums palīdz veidot Baltijas zīmolu identitāti un veicina starptautisko pieredzes apmaiņu, kas ir būtiska dinamiskajā biznesa vidē. Jāsaka, ka šis pasākums solās būt aktuāls un iedvesmojošs visiem tajā iesaistītajiem. Tāpēc aicinām visus interesentus nepalaist garām šo unikālo iespēju!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas