Spāņu tomātu mērce ar mājās gatavotu pastuŠovi un raidījumi
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 09:08
  • TV3
  • 2

Spāņu tomātu mērce ar mājās gatavotu pastu

Jaunā sezona ar spāņu garšām

Pirmā epizode no jaunās “Ralfs gatavo” sezonas solās būt aizraujoša, jo iepazīsimies ar spāņu virtuvi. Šoreiz Ralfs un Martins apmeklēs zemnieku saimniecību “Zutiņi”, lai noskaidrotu vairāk par tomātu audzēšanu un iespējamām garšām, ko sniedz šie dārzeņi.

Tomātu audzēšanas noslēpumi

"Zutiņos" Ralfs un Martins ne tikai runās ar zemniekiem par audzēšanas paņēmieniem, bet arī piedalīsies tomātu ražas novākšanā. Šo mazo, zaļo pirkstu tomātiņu garša būs sajūtama jau no pirmās sakošanas, un šie dārzeņi kalpos kā pamats, lai radītu izsmalcinātu spāņu tomātu mērci.

Mājas gatavota pasta un to kombinācija ar mērci

Spāņu virtuves izceļotā pieeja gatavošanai ir vienkāršība un svaigu sastāvdaļu izmantošana. Ralfs ar Martinu aicina skatītājus piedalīties pasta gatavošanas procesā, izmantojot mājās gatavotus produktus. Apvienojot brīnišķīgo tomātu mērci ar pašu pagatavoto pastu, skatītājiem tiks piedāvāta iespēja izbaudīt spilgtās spāņu garšas tieši viņu mājās.

Gastronomijas ceļojums uz Spāniju

Šī epizode ne tikai parādīs, kā pavāri gatavo ēdienus, bet arī ļaus ikvienam padziļināt izpratni par spāņu kultūru un tās kulinārijas tradīcijām. Ralfa un Martina kopīgā ceļojuma laikā tiks atklātas svaigu produktu svarīgums un māksla, kā no vienkāršiem elementiem radīt īstas garšas.

Noslēgumā

Pirmā “Ralfs gatavo” sezonas epizode sola būt ne tikai izglītojoša, bet arī garšīgi izklaidējoša. Gaidiet, lai pirmo reizi apmeklētu “Zutiņus” un iemācītos, kā pagatavot brīnišķīgu spāņu tomātu mērci ar mājās gatavotu pastu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas