"Sporta punkts/Livonia" otro reizi šosezon līdzīgā spēlē piekāpjas "Fēniksam", šoreiz BČ regbijāRegbijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Sporta punkts/Livonia" otro reizi šosezon līdzīgā spēlē piekāpjas "Fēniksam", šoreiz BČ regbijā

Spēles aizsākums

Sestdien, 21. oktobrī, Brenguļu sporta centrā “Kaimiņi” Valmieras novadā notika aizraujoša Baltijas čempionāta spēle regbijā, kurā tikās mājinieki “Fēnikss” un komanda “Sporta punkts/Livonia”. Spēle solīja būt emocionāla, jo abām komandām bija par ko cīnīties - tika noskaidrots septītās vietas ieguvējs.

Uzvara "Fēniksam"

Spēles gaitā katra komanda demonstrēja cīņassparu un izturību, taču valmierieši “Fēnikss” spēja saglabāt nedaudz stabilāku sniegumu. Beigās, ar rezultātu 29:20 (12:10), “Fēnikss” izcīnīja uzvaru, kas viņiem ļāva nostiprināties augstākajā turnīra tabulā.

Otrā tikšanās sezona

Šī bija jau otrā reize šajā sezonā, kad “Sporta punkts/Livonia” sastapās ar “Fēniksu”. Iepriekšējā spēlē rezultāts bija ļoti līdzīgs, un arī tad “Livonia” piedzīvoja sakāvi. Tādējādi šis zaudējums vēl vairāk izceļ komandas izaicinājumus un nepieciešamību uzlabot sniegumu, lai nākotnē spētu cīnīties par augstākiem mērķiem.

Nākotnes perspektīvas

Neskatoties uz otro zaudējumu pret “Fēniksu”, “Sporta punkts/Livonia” komandai ir jāuzsāk pārdomāšana par nākamajām spēlēm un tehniku, kā nostiprināt savu pozīciju. Komandas treneris un spēlētāji noteikti analizēs šīsdienas spēles gaitu, lai mācītos no kļūdām un būtu labāk sagatavoti turpmākajiem izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas