Sporta skolotājs un basketbola treneris Krišs Matisons: «Ir tik patīkami redzēt darba augļus»Cilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 10:03
  • NRA
  • 3

Sporta skolotājs un basketbola treneris Krišs Matisons: «Ir tik patīkami redzēt darba augļus»

Sporta skolotājs un treneris Krišs Matisons

Sporta skolotājs un basketbola treneris Krišs Matisons ir pazīstams ne tikai ar savu aizrautību par sportu, bet arī ar ierādīto ceļu, ko viņš ir sniedzis saviem audzēkņiem. Viņa laika pieredze kā trenerim ir bijusi pilna izaicinājumu, taču tieši šie izaicinājumi ir veidojuši viņa mācību stilu un attiecības ar jaunajiem sportistiem.

Darba augļi un pirmie audzēkņi

«Savā pirmajā basketbola izlaidumā audzēkņiem teicu, ka tad, ja vēl būšu basketbola treneris un ja kādu dienu nopelnīšu medaļas, tad puse no medaļām pienāksies viņiem,» atklāj Matisons. Šie vārdi ilustrē viņa dziļo pateicību pret tiem, kuri bijuši blakus jau sākotnējā ceļā. Matisona pirmie audzēkņi ir viņa treniņu centra pamats un iedvesmas avots.

Izaicinājumi un mācības

Matisons turpina stāstīt par to, kā viņš savienoja mācību procesus ar trenēšanu. «Tieši ar viņiem daudz kļūdījos, nezināju, ko darīt, kā darīt, bet daudz sapratu,» viņš piebilst, norādot uz to, ka katra kļūda ir bijusi vērtīga mācība. Šis process, kurā treneris aug kopā ar saviem audzēkņiem, ir veidojis stabilu pamatu nākotnes panākumiem.

Gurda attiecības un motivācija

Krišs Matisons uzsver, cik svarīgas ir attiecības, kuras viņš ir izveidojis ar saviem audzēkņiem. Motivācija un komandas gars ir neatņemama viņa trenēšanas sastāvdaļa. Viņa filozofija ir skaidra — katrs treniņš ir ne tikai prasmes attīstīšana, bet arī sabiedrības un garīgās stāvokļa uzlabošana.

Pateicība un nākotnes vīzija

Matisons uzskata, ka viņa darba panākumi ir saistīti ar kolektīviem ieguldījumiem. «Ir tik patīkami redzēt darba augļus,» viņš saka, atsaucoties uz uzvarām un sasniegumiem, ko kopā ar savu komandu ir piedzīvojusi. Nākotnē viņš cer turpināt attīstīt jauno talantu potenciālu, iedvesmojot un trenējot nākamos basketbola zvaigznes.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas