• 2024. gada 29. augusts 07:30
  • TV3
  • 7

Star FM ziņas: Aviokompānija "Ryanair" par 20% samazinās lidojumus uz Berlīni; Latvijā gaidāma diena bez nokrišņiem

Ryanair samazina lidojumus uz Berlīni

Aviokompānija "Ryanair" paziņojusi par būtisku, 20% lidojumu samazinājumu maršrutā uz Berlīni. Šis solis saistīts ar strauji mainīgajām pasažieru plūsmām un pieprasījumu. Lidojumi, kas saistīti ar Latvijas galvaspilsētu, būs pakļauti izmaiņām, kas var ietekmēt ceļotājus, kuri plāno vizītes uz Vāciju vai atpakaļ uz Rīgu.

Ryanair vadība norāda, ka samazinājumu ietekmēs vairākas stikla cerības, un uzņēmums šobrīd vērtē situāciju, lai pielāgotu savu piedāvājumu apstākļiem tirgū. Vairāk informācijas par plānotajiem lidojumiem un iespējām saņemt kompensācijas ceļojumu laikā var atrast aviokompānijas oficiālajā mājaslapā.

Laika prognoze: Dienā gaidāmi skaidri laika apstākļi

Savukārt, Latvijas meteorologi ziņo, ka tuvākajās dienās gaidāma diena bez nokrišņiem. 29. augustā laika apstākļi saglabāsies saulaini un sausāki, kas ļoti iepriecinās potenciālos ceļotājus.

Gaidāmā siltā un saulainā laika ietekmē daudzi cilvēki plāno doties pastaigās un izbaudīt dabu, kas var kalpot kā lieliska alternatīva lidojumiem. Mēs aicinām visus izmantot šo brīnišķīgo laika apstākļu iespēju, lai pavadītu laiku ārā un izbaudītu Latvijas skaistumu.

Star FM ziņu atgādinājums

Atgādinām, ka radio "Star FM" ziņas ik stundas un pusstundā piedāvā aktuālu informāciju par notikumiem Latvijā un pasaulē. Varat papildināt savu viedokli par lidojumu izmaiņām un laika apstākļiem, klausoties "Star FM" no rīta no 7:00 līdz 10:00. Nezaudējiet iespēju būt informētiem par vissvarīgākajiem notikumiem, kas ietekmē mūsu ikdienu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas