• 2024. gada 30. augusts 07:22
  • TV3
  • 10

Star FM ziņas: Karstuma dēļ spēkā dzeltenais brīdinājums; 70 Rīgas izglītības iestādēs turpinās remonts

Karstuma brīdinājums Rīgā

Radio "Star FM" ziņas 30. augustā informē, ka karstuma dēļ Rīgā tiek izsludināts dzeltenais brīdinājums. Temperatūra gali sasniegt augstu līmeni, tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti būt apdomīgiem un sekot līdzi laika apstākļiem. Šajā laikā ir svarīgi rūpēties par savu veselību, it īpaši cilvēkiem ar hroniskām saslimšanām, bērniem un senioriem.

Remontdarbi izglītības iestādēs

Tāpat "Star FM" ziņas vēsta, ka 70 Rīgas izglītības iestādēs turpinās remontdarbi. Skolu un bērnudārzu sagatavošana jaunajam mācību gadam ir svarīga, lai nodrošinātu labvēlīgu un drošu vidi bērniem. Jaunie pasākumi un uzlabojumi tiek veikti gan iekšējā, gan ārējā infrastruktūrā, un iestāžu vadība aicina vecākus būt pacietīgiem un saprotošiem, kamēr darbi tiek pabeigti.

Informācijas avots un apraides laiks

Atgādinām, ka "Star FM" ziņas tiek translētas 30. augustā no 7.00 līdz 10.00, ik stundu un apaļajā pusstundā, sniedzot aktuālo informāciju par svarīgākajiem notikumiem Rīgā un Latvijā. Klausītāji ir aicināti sekot līdzi ziņām, lai būtu informēti par visiem notikumiem un brīdinājumiem, kas var ietekmēt viņu ikdienu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas