• 2024. gada 16. septembris 07:23
  • TV3
  • 6

Star FM ziņas: Trampa tuvumā atkal izskanējuši šāvieni; turpmākā nedēļa Latvijā būs silta

Trampa tuvumā izskan šāvieni

Radio “Star FM” ziņas 16. septembrī no 7.00 līdz 10.00 atkal ziņojušas par notikumiem, kas saistīti ar bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu. Aculiecinieki ziņo, ka tuvumā viņam izskanējuši vairāki šāvieni, radot satraukumu un šoku apmeklētajos. Drošības spēki steidzami reaģēja uz notikumiem, pievēršot īpašu uzmanību Trampa drošībai un apkārtējiem cilvēkiem. Notikumi turpinās attīstīties, un mēs sekosim jauniem ziņojumiem šajā jautājumā.

Silts laiks gaidāms Latvijā

Savā ziņu pārskatā Star FM informē arī par laika prognozēm tuvākajai nedēļai Latvijā. Meteorologi lēš, ka gaisa temperatūra paaugstināsies, un gaidāms patīkams siltums, kas iepriecinās ikvienu. Vairākas dienas pēc kārtas mēs varēsim izbaudīt saulainu laiku un patīkamus siltus vējus. Iedzīvotāji aicināti izmantot iespējamo skaisto laiku, dodoties pie dabas un ieplānojot aktīvas atpūtas nodarbes.

Informācija ik stundu un pusstundā

Atgādinām, ka Radio “Star FM” ziņas atjaunina katru stundu un apaļo pusstundu, sniedzot klausītājiem aktuālu informāciju par notikumiem gan Latvijā, gan pasaulē. Aicinām sekot līdzi jaunumiem un būt informētiem par svarīgākajiem notikumiem, kas ietekmē mūsu dzīvi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas