• vakar 07:27
  • TV3
  • 4

Star FM ziņas: Ukraina lūgusi Rumāniju notriekt Krievijas dronus; sprādzienos Libānā dzīvību zaudējuši 20 cilvēki

Ukrainas lūgums Rumānijai

Radio “Star FM” ziņo, ka Ukraina oficiāli lūgusi Rumāniju par palīdzību, lai notriektu Krievijas dronus, kas uzbrūk Ukrainas teritorijai. Šis solis liecina par Ukrainas pastiprinātajām bažām par drone uzbrukumiem, kas ir kļuvuši par jaunu draudu līmeni karā. Rumānija, kā NATO dalībvalsts, ir izteikusi gatavību apsvērt Ukrainas pieprasījumu, taču konkrēti soļi vēl nav publicēti.

Ar sprādzieniem saistītie notikumi Libānā

Savukārt Radio “Star FM” ziņo par traģiskiem notikumiem Libānā, kur sprādzienos dzīvību zaudējuši vismaz 20 cilvēki. Oficiālā informācija liecina, ka sprādzieni notikuši vairākās vietās, izraisot plašu paniku un ievainojumus simtiem cilvēku. Libānas varasiestādes atklājušas izmeklēšanu, lai noskaidrotu sprādzienu cēloņus. Šie notikumi vēl vairāk pasliktina jau tā sarežģīto drošības situāciju valstī.

Ziņu kopsavilkums

Tādējādi, šodienas Star FM ziņas 19. septembrī aptver divas būtiskas globālās tēmas – Ukrainas lūgumu par drošību no Krievijas droniem un traģiskos notikumus Libānā. Sekojiet līdzi ziņām katru stundu un pusstundā, lai iegūtu aktuālākās ziņas par notikumiem pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas