• 2024. gada 2. septembris 07:17
  • TV3
  • 11

Star FM ziņas: Vairāk nekā 20 tūkstoši bērni šogad uzsāks skolas gaitas 1. klasē; Rīgas sabiedriskais transports svētku dienā bez maksas

Vairāk nekā 20 tūkstoši bērni uzsāks skolas gaitas

Šogad Latvijā vairāk nekā 20 tūkstoši bērni uzsāks skolas gaitas 1. klasē. Šis ir īpašs brīdis, ne tikai katra bērna, bet arī viņu vecāku dzīvēs. Līdz ar jaunajiem skolēniem pieaugs arī pedagogu skaits, un izglītības iestādes gatavo jaunas mācību programmas, lai nodrošinātu kvalitatīvu izglītību. Bērni, kas pirmo reizi saskaroties ar skolotājiem un skolas vidi, gaida daudz jaunatklājumu un pieredzes.

Rīgas sabiedriskais transports svētku dienā bez maksas

Saskaņā ar “Star FM” ziņām, Rīgas sabiedriskais transports svētku dienā būs pieejams bez maksas. Šī iniciatīva ir vērsta uz to, lai veicinātu aktīvu sabiedrības dalību svētkos un nodrošinātu ērtāku pārvietošanos visiem Rīgas iedzīvotājiem un viesiem. Tas noteikti būs liels atbalsts ģimenēm, kuras vēlas piedalīties svētku pasākumos, nekoncentrējoties uz transporta izdevumiem.

Ziņu raidījums “Star FM”

Ņemiet vērā, ka “Star FM” ziņas 2. septembrī tiks retranslētas no plkst. 7.00 līdz 10.00, katru stundu un apaļo pusstundu. Šajā laikā varēsiet uzzināt par jaunākajām aktualitātēm ne tikai par skolu uzsākšanu un sabiedriskā transporta iniciatīvām, bet arī par citiem svarīgiem notikumiem Latvijā. “Star FM” ir veltījusi īpašu uzmanību aktuālajām ziņām, kas attiecas uz sabiedrību un tās ilgtermiņa attīstību. Aicinām visus sekot līdzi raidījumu pārraidēm un būt informētiem par svarīgiem notikumiem mūsu valstī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas